CJELOVIT PRISTUP ŽENSKOM ZDRAVLJU

Planetopija srijedom u Makronovi vas poziva na inspirativno predavanje Jadranke Boban Pejić!
CJELOVIT PRISTUP ŽENSKOM ZDRAVLJU – što je sve potrebno povezati da bismo bile istinski zdrave
Predavanje namijenjeno ženama svih dobi, kao i muškarcima koji žele razumjeti i voljeti žene pored kojih žive!

Srijeda, 6.5. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica 20 kn

O zdravlju općenito, a onda i o ženskom zdravlju, danas se govori možda više nego ikad prije, ali informacije kojima smo preplavljeni nerijetko se mijenjaju prema diktatu raznih trendova, ostavljajući nas zbunjenima i neodlučnima.

Iako se to često zaboravlja, zdravlje je daleko više od izostanka bolesti. Ono je osjećaj dobrostanja i odražava se u kvaliteti našeg sna jednako kao u kvaliteti naših misli. Ono je rezultat komunikacije koju imamo s drugima, kao i poznavanju i izražavanju vlastitih potreba, ali i granica. Zdravlje je rezultat brižnosti kojom pristupamo svojim obrocima, kao i brizi kojom osluškujemo naše tijelo.

Jadranka Boban Pejić naša je najpoznatija zagovornica holističkog pristupa zdravlju s posebnim naglaskom na zdravlje žena i djece te je autorica koncepta Cjelovito zdravlje žene. Toplo vas pozivamo na njezino inspirativno, poučno i korisno predavanje u sklopu Planetopijinih srijeda.

„Cjelovit pristup zdravlju, a time i pristup svim razinama našeg postojanja, i briga o sebi dovode do osjećaja potpunog zadovoljstva samom sobom. Brinući se o sebi na cjelovit način postajemo zdrave, duboko svjesne i sigurne u ono što jesmo, u ljepotu koja se manje provjerava u ogledalu a više osjeća duboko u sebi." Jadranka Boban Pejić

Saznajte kako funkcionira naše tijelo i kako povezanost emotivnog, fizičkog i duhovnog tijela stvara cjelovitost i ispunjeno, zdravo življenje.
Pridružite nam se na još jednoj Planetopijinoj srijedi!

Ulaznica za predavanje je 20,00 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji knjiga na predavanju ili u knjižari Planetopija, Ilica 72. Ulaznice možete kupiti u našoj knjižari ili u Makronovi prije predavanja.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: