Tesla Metamorphosis® s Anjom Petrović

Anja Petrović, osnivač Tesla Metamorphosis® alternativne metode iscelivanja i autor knjige „Tesla metamorfoza – za lečenje i evoluciju", dolazi iz Australije kao gost predavač na sajmu Mystic gde će održati predavanje u subotu, 19. Oktobra u 19sati. Nakon sajma će održati seminare u Zagrebu.

Po tvrđenju naučnika, jedinstveno za ovu metodu iscelivanja je da se koriste i Tesla talasi (povrh spektra raznih frekvencija energije) u koje se praktičari uključuju direktno iz aktivnog etera (Polja), bez korišćenja bilo kakvih aparata. Tesla talasi nisu registrovani ni kod jedne druge alternativne metode. O tome Dr. Prof. Ljubo Ristovski u emisiji „Na rubu znanosti":

Klijenti Tesla metamorfoze prijavljuju izlečenja na svim nivoima, fizičkom, mentalnom, emotivnom i spiritualnom - od mnogih bolesti koje je zvanična medicina proglasila neizlečivim, pa čak prijavljuju i rekonstrukciju urođenih deformiteta i fizički oštećene kičme. Međutim, Anja veruje da je uricaj Tesla talasa na uzdizanje frekvencije ljudske svesti, mnogo značajniji od ovih izlečenja. Snimci polikontrastnom interferentnom kamerom (PIP) pokazuju da dolazi do značajnih promena u energetskom polju ljudi nakon pohađanja seminara „Tesla metamorfoze". U njihovim aurama preovlađuje purpurna boja. Purpurna boja je boja krunske čakre i ova boja nije, sudeći po naučnicima, uobičajena boja za ljudsku auru. To bi moglo da bude objašnjenje kako to da studenti „Tesla metamorfoze" uspevaju da uspostave komunikaciju sa svojim klijentima na nivou svesnog, podsvesnog i integrativnog uma, mada nikada ranije nisu znali da poseduju te sposobnosti.

PROMOCIJA KNJIGE na sajmu Mystic, subota, 19.oktobar u 19h
Više o tome  
Posetite BEASPLATNO PREDAVANJE u petak,23 oktobra u 19h
Više o tome

Prijavite se za Tesla Metamorphosis seminare.
Ovdje