ĐOTIŠ I VASTU

Vedska astrologija za SVJETLO nauka o stanovanju za SKLAD

Edukativno praktično predavanje i radionica sa temama ĐOTIŠ, VEDSKA ASTROLOGIJA i VASTU, NAUKA O STANOVANJU I GRADNJI te kako nam ovo znanje može donijeti svjetlo i sklad u naše živote. Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Shvatit ćemo koliko se đotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života.

Prvi dio predavanja, ĐOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te vidjeti kako je sve povezano a sa ciljem naše evolucije.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe.

Predavanje će održati đotiš te vastu savjetnik i projektant ing. građ. Margito Jušić, u Theta Centru, Okićka ulica 25, u Zagrebu, 12.05.2018. od 18.30.-21.30. sati.
Predložena donacija 40,00 kn.
Više o predavaču na www.maliganes.hr.

Prijave i informacije na 098/402-163, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.