Besplatno ONLINE predavanje i meditacija: Oslobađanje od starih obrazaca i kreiranje nove realnosti

Što kada biste mogli jednostavno izaći iz starih životnih obrazaca koji su vas godinama opterećivali i kočili? Naprosto ostaviti iza sebe stare borbe, istu težinu, začarane krugove, ponavljajuće odnose i situacije… i krenuti dalje u novu realnost? Upravo nam to, i puno više, omogućuje ThetaHealing tehnika.

Naš unutarnji svijet stvara naš vanjski svijet.

Naša podsvjesna uvjerenja i neosvješteni osjećaji, koji leže u dubini našeg bića, stvaraju našu realnost. Koristeći ThetaHealing tehniku ulazimo upravo u našu duboku podsvjest i oslobađamo se starih obrazaca, definicija i uvjerenja, trauma, boli, tuge, zamjeranja, krivnje i sličnih emocija, koje oduzimaju našu životnu energiju i blokiraju nas da promijenimo ono čime nismo zadovoljni u životu. Naša podsvijest to radi da nas zaštiti od boli i novih trauma. Štiti nas od nepoznatog i opasnog. I radi taj posao vrlo dobro. Nekad i predobro.

Podsvijest nema logiku koju ima naš svjesni um. I zove se pod-svijest. To znači da je ispod razine naše svijesti. Kroz ThetaHealing tehniku radimo upravo na podsvijesti.ThetaHealing tehnika uči vas kako ući u theta moždane valove i u tom stanju aktivne meditacije iscijeljivati te mijenjati duboke podsvjesne programe koji vas blokiraju u kreiranju vašeg željenog života.

Povodom održavanja ciklusa od tri ThetaHealing® tečaja u predivnom prostoru We DU Yoga centra u Dubrovniku (uživo i online), održavamo besplatno ONLINE predavanje o ThetaHealing metodi i vođenu theta meditaciju u utorak 03.01.2023. od 19 do 21:30.

Tijekom predavanja, certificirana ThetaHealing učiteljica Beti Mihajlović objasnit će samu tehniku te odgovoriti na vaša brojna pitanja, a nakon toga će vas voditi u opuštajuću theta meditaciju. Više o tečajevima u Dubrovniku možete saznati ovdje.
Za sudjelovanje u besplatnom ONLINE predavanju i meditaciji, molimo da se prijavite putem formulara u nastavku.

Veselimo se vašem dolasku!

Prijavnica:
http://www.thetacentar.com/2022/12/besplatno-online-predavanje-i-meditacija-oslobadanje-od-starih-obrazaca-i-kreiranje-nove-realnosti/