JUNGOVI PSIHOLOŠKI TIPOVI I ASTROLOGIJA

26. 10. 2023. – tri online predavanja
https://www.astrocentar-zagreb.com/

- povezivanje astrološke karte s Jungovim psihološkim tipovima.
- pronađite svoj tip i doznajte više o sebi
- ostvarite uspješnije odnose kroz poznavanje tipova drugih ljudi

Uz pomoć astrologije i Jungove tipologije možete dublje zaroniti u svoju jedinstvenu ličnost, razumjeti svoje sklonosti i ponašanje na potpuno nov način. Kroz tri online predavanja ćete otkriti povezanost između vaše astrološke karte i Jungovih psiholoških tipova.

Jungova tipologija ličnosti obuhvaća osam osnovnih tipova koji se temelje na četiri dimenzije ličnosti: ekstroverzija vs. introverzija, senzacija vs. intuicija, misaonost vs. osjećajnost, i prosuđivanje vs. percepcija. Razumijevanje ovih tipova pomaže dubljem samopoznavanju i razumijevanju drugih, što olakšava komunikaciju, donošenje odluka i poboljšanje međuljudskih odnosa. Ova teorija također pomaže ljudima da razviju samopouzdanje, pronađu odgovarajuće karijere i rade na osobnom razvoju. Jungova tipologija je korisno sredstvo za bolje razumijevanje različitosti ličnosti i poboljšanje kvalitete života.

U sklopu tri predavanja koja će se održavati jednom tjedno, vidjeti ćemo kako kroz astrološku kartu možemo odrediti psihološki tip bilo koje osobe i pri tome doznati sve detalje o njezinoj osobnosti, svjesne i nesvjesne karakteristike ponašanja. Predavanja će trajati po dva sata (18 – 20 sati), a predavač će biti astrolog Igor Ognjenović. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni.

Ukupna cijena: 50 eura. Plaćanje na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE....

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

 

Prijavite se za predavanje Jungovi astrološki tipovi

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦