Hipnooo panel - donošenje odluka – intuicija ili intelekt? u petak, 7. lipnja

Dragi ljubitelji misterija i istraživači uma, pozivamo vas na još jednu panel raspravu o temi koja otvara vrata nepreglednim prostranstvima ljudskog uma. Emocije ili pamet? Odmah ili pričekati? Tražiti unutarnje ili vanjsko vodstvo i savjetovanje? Što ako smo neodlučni i koje nam misli smetaju pri tom? Kako ovo riješava hipnoterapeut, a kako hipnocoach…

Uzbudljiv panel “Donošenje odluka – intuicija ili intelekt?” istražuje dinamičan svijet unutarnjih i vanjskih procesa odlučivanja. Kroz ovu interaktivnu sesiju, stručnjaci iz područja hipnoterapije i hipnocoachinga vodit će nas kroz intrigantno putovanje razumijevanja kako naše emocije i razum djeluju kad stojimo pred važnim životnim odlukama. Raspravit ćemo kada je bolje osloniti se na intuitivni osjećaj, a kada je potrebno angažirati logičko razmišljanje. Također, panel će pokriti metode kako se suočiti s neodlučnošću i koje mentalne prepreke mogu utjecati na naš izbor. Pridružite nam se da zajedno otkrijemo kako bolje upravljati odlukama koristeći najbolje iz oba svijeta – emocionalne intuicije i intelektualne analize.

Sudjeluju hipnoterapeuti: Sanja Subotić, mag.psych., Miroslav Knežević, prof.dr.
Josip Jelić, osnivač Hipnooo Akademije, a panel vodi predavač na Hipnooo akademiji Hrvoje Felbar, prof.
Svi naši panelisti su prvenstveno hipnotizeri, no bave se i drugim srodnim tehnikama (NLP, EFT, Mindfulness, Psihoterapija) pa će njihova stajališta i perspektive biti različite.

Upoznajte nas, a mi ćemo vas upoznati s temom „Donošenje odluka – intuicija ili intelekt?“ u petak 7.6. u 20:02 – 21:21, online. Javite se i link stiže mailom!

Prijave i više o Hipnooo panelu na linku: https://akademija.hipnooo.eu/hipnooo-panel/

Snimke s prethodnih panela:
Hipnotički čarobni štapić – istina ili mit?

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam