Suvremena cirkuska predstava na Gusara!

 

Vrijeme: 23. travnja 2022. u 12:00
Mjesto: amfiteatar Gusara, Split
Poveznica: https://fb.me/e/4HcNl4bTo

 Zadovoljstvo nam je pozvati vas na prezentaciju predstave u nastajanju "Passing Swiftly" ovu subotu, 23. travnja u 12:00 u amfiteatru Gusara, našu novu cirkusku lokaciju u Splitu.
"Passing Swiftly" nova je predstava dragih nam gostiju, francuskog akrobatskog kolektiva Un Loup pour l'Homme čije ste predstave imali priliku gledati 2019. i 2021. godine. Autorice i izvođačice nove predstave su Špela Vodeb (Slovenija) i Christine Daigle (Kanada), koje su u svijet suvremenog cirkusa došle iz suvremenog plesa. Kao i u ranijim predstava, u fokusu nove produkcije je istraživanje granica mogućnosti akrobatskih tijela, promjena uloga, kompleksnost povjerenja između izvođačica, izlazak iz zone komfora...
Ulaz slobodan!
Špela i Christine od 18. travnja nalaze se na rezidenciji u HALI 100, a rezidencija i izvedba predstave dio su turneje "PASSING SWIFTLY / Un loup pour l’homme - residencies, performances, workshops in Croatia and Slovenia / April 2022" koja se odvija uz potporu Teatroskopa - programa koji su pokrenuli francusko Ministarstvo europskih i vanjskih poslova, francusko Ministarstvo kulture i Institut français Paris.
Izvedba i rezidencija dio su godišnjeg programa HALE 100 - rezidencijskog prostora za suvremeni cirkus kojim upravlja suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100, a koji se realizira uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

KONTAKT
Antonia Kuzmanić
Biskupa Jurja Dobrile 6,
21 000 Split
Tel: 099.668.1189
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
FB: https://www.facebook.com/ROOM100SOBA100
INS: https://www.instagram.com/room100soba100/

 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam