Program Studija Smijeha od 11.09. do 17.09.2017.

Ovoga tjedna u Studiju smijeha: „I hate Mondays“ Open mic night – Kvalifikacije, „Humanitarni stand up i Pub-kviz za Meridu“, THE MEN SHOW“ Tematski stand up show, Novi tekst rujan – Druga izvedba, „7 smrtnih grijeha“, „AE BURAZ“ Tematski stand up show...

PONEDJELJAK 11.09. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night - Kvalifikacije
http://studiosmijeha.hr/predstava/hate-mondays-open-mic-night-kvalifikacije-9/
Nastavljamo potragu za novim komičarskim nadama u ovoj sezoni!
Na večerima otvorenog mikrofona osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijavi se kao natjecatelj ili budi dio publike – žirija!
Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:
– dužina nastupa: 7 MINUTA
– materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO
– vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI
– nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu
– prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.
– prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima
– prijava nakon početka Open mic-a NEMA
– raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem

Voditelj večeri Open Mica je Goran Vinčić, a gost večeri Saša Turković.
Upad BESPLATAN!

 

UTORAK 12.09. u 20.00h „Humanitarni stand up i Pub Kviz za Meridu“
http://studiosmijeha.hr/predstava/3007/ 
Ponovo pomažemo životinjama i to udruzi Merida!

Dragi naši ljubitelji životinja dođite se zabaviti s nama na humanitarni stand up show nakon kojeg će usljediti i kviz.

Osim što vam garantiramo odličnu zabavu, prihod od ulaznica donirat ćemo udruzi kako bi i dalje mogla brinuti o napuštenim životinjama.

U ime pasa i mačaka, svoje best of fore predstavit će vam:
Saša Turković, Marina Orsag, Vlatka Mifka i Goran Vinčić.

Cats&Dogs Pub Kviz vode Goran Vinčić i Marina Orsag.

Dođite nam u što većem broju i skupa s nama pomozite pesekima i mačkama udruge Merida.

Saša Turković
Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha ... fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena.
Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.
Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna ...
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.
Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h ... teško ostaje budan.
Voli klasičnu glazbu, koju sluša isključivo s kazeta, i tvrdi da je ova nova današnja glazba (kao recimo Elvis Presley i Beatles) jednostavno manje vrijedna ...
Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema facebook profil...ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati...kao i tamagotchi i Beta videorekorder.
Misli su mu prljave, a humor čist ... bez previše psovki i vulgarnosti.
Saša malo slabije čuje i ne govori mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na mađarskom.

Marina Orsag: veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota. 2013. godine osvojila je titulu “Najdobar ženski Adria stand up komičar” na Stand up Adria Awards u Makedoniji, a 2015. na Joke Nation natjecanju kao prva komičarka kontinentalne Europe i Rusije ulazi u 10 top komičara/ki svijeta.

Goran Vinčić
Goran Vinčić Vinča je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci... a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac.

Vlatka Mifka
Vlatka Mifka, Našice, 25 godina. Nakon višegodišnjeg skupljanja hrabrosti odlučila sam pružiti svojim prijateljima zaslužen odmor od svojih pošalica i njima gnjaviti potpuno nepoznate ljude. Na mikrofon. Iza sebe imam čak dva nastupa i nadam se imati bar još toliko u budućnosti.

Upad 50 kn

 

SRIJEDA 13.09. u 20.30h „THE MEN SHOW“ Tematski stand up show
http://studiosmijeha.hr/predstava/the-men-show-tematski-stand-up-show-2/ 
Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The men showu!
Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.
Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.
Nastupaju: Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Saša Turković.
Upad 40 kn

 

ČETVRTAK 14.09. u 20.30 h Novi tekst rujan – Druga izvedba
http://studiosmijeha.hr/predstava/novi-tekst-rujan-druga-izvedba/ 
Jedno od naših pravila je da komičari i komičarke svakoga mjeseca smišljaju nove fore koje vam predstavljaju na tradicionalnim večerima četvrtkom.
U novu sezonu ulazimo sa skroz svježim materijalom koji su vam pripremili: Saša Turković, Marko Dejanović, Marina Orsag, Tihomir Paravina i voditelj večeri Goran Vinčić.
Ne propustite!
Upad 30 kn

 

PETAK 15.09. u 20.30 h „7 smrtnih grijeha“ Tematski stand up show
http://studiosmijeha.hr/predstava/7-smrtnih-grijeha-tematski-stand-up-show-3/ 
Bog je milostiv i oprostit će Vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika.
Svakako ne zaboravite sljedeći dan otići na ispovijed.
Komičari/ke će se zafrkavat sa svim stvarima vezanim uz religije, crkvu, vjere, običaje i slično.
Zgriješiti će voditeljica večeri Marina Orsag, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Marko Dejanović i Ivo Musulin.
Upad 40 kn

 

SUBOTA 16.09. u 20.30 h „AE BURAZ“ Tematski stand up show
http://studiosmijeha.hr/predstava/ae-buraz-tematska-stand-up-vecer/ 
Oduvijek je poznato da se Dalmatinci i kontinentalci Hrvatske međusobno baš i ne podnose. Kako bi ispravili tu pogrešku, pripremamo vam večer u kojoj ćemo dvije strane ujediniti u smijehu i zabavi. Ako ste jedan od onih kojima je ‘ae’ odgovor na sve ili “di si buraz” redovno pitanje, u ovoj ćete večeri pronaći sebe.
Iz glavnog grada Dalmacije dovodimo vam dvojicu mladih komičara kojima je karijere tek na početku, no to ni malo ne znači da dečki nemaju pojma kaj rade. Štoviše! Hvataju vas u smijeh kako ribari mrižom hvataju ribe.
Njima će se u ime Zagreba ‘suprotstaviti’ dvoje iskusnih komičara koje već poznate iz naših predstava i nasmijati vas najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa.
Pred vas izlaze:
Zagrepčanci Tihomir Paravina, Tin Sedlar i Marina Orsag te Splićani Josip Škiljo i Tomislav Primorac.
Upad 40 kn

 

Od sada ulaznice za sve predstave možete kupiti online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/ 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.
Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.