Hrvatski stand-up pokazuje zube

Jutro! Nadamo se da ste oprali svoje zube i pripremili ih za smijeh večeras. U 20:30h u Studio Smijeha očekuje Vas prvo live-snimanje i natjecanje Stand-up talent-showa "Pokažimo zube". Dođite u što većem broju i sudjelujte svojim smijehom u prvom live-snimanju! 

Prijava više nema, a ostalo je još malo mjesta za publiku! #pokazimozube

Nakon 11 godina stvaranja scene, sedam godina redovnog rada kluba i pokretanja redovne stand-up scene u Splitu, Studio smijeha odlučio je zagristi još jače prema širenju scene u Hrvatskoj. U suradnji s kreativnom agencijom Sretna lubenica, a pod pokroviteljstvom Plidente organizira stand-up talent-show pod nazivom „POKAŽIMO ZUBE“ i to u deset gradova Hrvatske.

Stand-up comedy scena u Hrvatskoj je sve jača i jača, a osim Zagreba i Splita, gdje postoje večeri otvorenog mikrofona, ovo je jedinstvena prilika da i duhoviti ljudi u ostalim gradovima Hrvatske ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand-up sceni.

Stand-up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. Vizija projekta je tehničko-savjetodavnom podrškom povećati broj stand-up komičara/ki u Hrvatskoj.

Open-mic večeri, odnosno večeri otvorenog mikrofona, proizvele su mnoge sadašnje stand-up komičare/ke. Kroz open mic natjecanja izabrat će najboljeg hrvatskog nadolazećeg stand-up komičara/ku za 2017/2018. godinu, a pobjednik/ca showa osvaja turneju u 20 gradova, te ugovor sa Studijem Smijeha, dok svi učesnici/ce showa dobivaju mogućnost suradnje i mentorstvo Studija Smijeha.

I, kako nas ne bi uzeli na zub, svi natjecatelji u svakom gradu dobit će poklon paket Plidente.

Program i show vode Marina Orsag, Goran Vinčić, plus gosti komičari/ke Studija Smijeha, a natjecanja će se održati u Zagrebu, Karlovcu, Dubrovniku, Splitu, Varaždinu, Čakovcu, Osijeku, Slavonskom brodu, Puli i Rijeci. Pravila natjecanja te info o nagradama i prijavama možete naći na: www.studiosmijeha.hr/pokazimozubeshow

Raspored natjecanja i snimanja:
16.10. Zagreb / Studio smijeha
19.10. Karlovac / Ziggy bar
24.10. Dubrovnik / Lazarete
25.10. Split / Ghetto
31.10. Varaždin / Elephant
03.11. Čakovec / Podroom
06.11. Osijek / Campus
07.11. Slavonski Brod / Insomnia
13.11. Pula / Shipyard pub
14.11. Rijeka / Tunel Club

Postanite dio sve šire i jače stand-up comedy scene u Hrvatskoj!