TOP LISTA REGIONALISTA: Humanitarni Stand-Up

Subota 07.10. od 19h - Branimir Centar/CineStar
„Top lista regionalista" je večer obojena odličnim humorom i humanim stand-up komičarima i komičarkama te je sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen za pokrivanje stipendija za djecu.

Vodeća imena regionalne stand-up komedije nastupit će u subotu 7. listopada od 19 sati u CineStar-u (Branimir Centar) na drugoj po redu humanitarnoj večeri smijeha pod nazivom „Top lista regionalista". Pridružite nam se u dvosatnoj dozi humora i kupovinom ulaznica podržite humanitarni cilj ove večeri – osiguranje stipendija za djecu slabijeg imovinskog stanja fonda Desa & Jerko Baković Zaklade SOLIDARNA.

 Gledatelji će moći uživati u nastupima vrhunskih regionalnih imena stand-up scene, fantastičnoj petorki pod voditeljskom palicom Pedje Bajovića. Tako će se uz njega, na pozornicu popeti i njegov sugrađanin Hrvoje Krmelić koji izlazi iz svoja 4 zida direktno u Cinestar. Pojačanje na pozornici svakako je Tin Vodopivec, veteran slovenske scene, jedan od naših međunarodno najetabiliranijih komičara. Od komšija iz Srbije, dolazi nam Ana Zlatanović za koju je tajna dobre komunikacije u upornom ćutanju. Nadamo se da će na pozornici ipak podijeliti koju riječ, zato ju nemojte propustiti! Iz Srbije nam stiže i Semir Gicić na čijim nastupima nema muško-ženskih odnosa, političkih tema, psovki, viceva, jeftinih metafora... a da nema dobrog humora bez bosanskog humora ili još konkretnije, onog hercegovačkog, (raz)uvjerit će vas Omer Hodžić iz Mostara.

 „Dolazi Top lista regionalista, tradicionalno - drugi put! Naš prvijenac je onomad bio i zadnji događaj u kinu Europa, kojem želimo brzi oporavak, pa smo ovoga puta odlučili promijeniti lokaciju. Dva smo povratnici s četiri nove regionalne stand-up snage i to je kombinacija kakva se jako rijetko viđa u Zagrebu - i obećajemo skoro dva sata smijeha. Ono što je najbolje - dodatno korisnog! Kažu da je smijeh dobar za zdravlje, a nama je jako drago da će biti dobar i za - znanje!", govori domaćin večeri Pedja Bajović.

 Early Bird ulaznice mogu se kupiti online i na ENTRIO prodajnim mjestima po cijeni od 12 EUR do 07. rujna, nakon čega će cijena ulaznica biti 14 EUR. Ako želite dodatno podržati mlade stipendiste/ice, dostupne su i ulaznice od 20 EUR: https://rb.gy/snuaj

 

FOND DESA & JERKO BAKOVIĆ

U sklopu fonda Desa & Jerko Baković Zaklada SOLIDARNA do sada je 29 učenika i učenica stipendirala višegodišnjim stipendijama prilagođenim svakom djetetu i njegovim potrebama, a od ove jeseni u solidarni razred upisali smo novih 30 stipendista/ica. Stipendije su usmjerene na djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije te im pružaju financijsku, materijalnu i stručnu podršku do završetka srednjoškolskog obrazovanja. Detaljnije: https://solidarna.hr/fond-desa-i-jerko-bakovic/

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦