ANTIVIRALNI EFEKTI medicinskog PANACEO panalita-zeolita

Virus je mali zarazni organizam koji se razmnožava jedino u živoj stanici, te pritom umanjuje staničnu sposobnost samoreprodukcije. Virusi preotimaju stanici hranjive tvari koje su potrebne za njenu reprodukciju i iste koriste za vlastitu reprodukciju, tj. za umnažanje virusa. U novije vrijeme vrlo veliki broj virusa izaziva veliki broj različitih oboljenja koja mogu, ali i ne moraju, imati jasne dijagnostičke simptome. Neki virusi ciljaju određena tkiva, organe ili sustave u tijelu i mogu uzrokovati različite lokalne infekcije, kao što su bol grla, infekcije respiratornih organa, opća infekcija poput gripe ali i druge specifične simptome. S rastućim napadima virusa na ljudski organizam, medicinska terapija lijekovima je sve manje efikasna, dapače uzrokuje dodatne probleme imunološkog sustava. U usporedbi s većinom antibiotika, antivirotike je teže projektirati, mnogo su specifičniji za mikroorganizam koji moraju uništiti i općenito su mnogo toksičniji. Antibiotici nisu učinkoviti protiv virusnih infekcija.

Dokazani antiviralni efekt medicinskog PANACEO panalita-zeolita iznimno je važan u obrani protiv virusnih bolesti i infekcija  i potencijalnih virusnih pandemija. To ne znači da je medicinski PANACEO panalit- zeolit lijek za virusnu bolest, ali predstavlja konkretnu podršku jer smanjuje količinu virusa mnogo direktnije nego bilo koja druga antivirusna terapija.

Nakon anegdotalnih iskustava korisnika koji su ukazivali na antiviralne efekte medicinskog zeolita klinoptilolita, znanstvenici hrvatskog Instituta ''Ruđer Bošković''  dr.sc. Magdalena Grce i prof dr sc Krešimir Pavelić su proveli znanstveno istraživanje i koncem 2004. objavili studiju pod nazivom Antiviralna svojstva klinoptilolita (Antiviral properties of clinoptilolite, objavljenu u Microporous and Mesoporous Materials 79 (2005) 165–169). Temeljem brojnih znanstvenih dokaza koja objektiviziraju spontana anegdotalna iskustva, pokazalo se opravdanim smatrati medicinski PANACEO panalit-zeolit jednom od rijetko učinkovitih antiviralnih supstanci.

panaceo onkologija proizvodi 1Makar su znanstvena istraživanja pokazala kompleksnost mehanizma antiviralnog djelovanja medicinskog zeolita, jednostavno se može reći da je konačan rezultat primjene medicinskog zeolita – smanjenje proliferacije (umnožavanja) virusa u ljudskom organizmu. Poznato je da se virusi u organizmu repliciraju iz pojedinih komponenti, kao na proizvodnoj traci, da bi se na kraju tog procesa konstruirao cjeloviti virus. Medicinski PANACEO panalit-zeolit vezuje predvirusne komponente, čime prevenira odnosno smanjuje umnažanje virusa i onesposobljava ih da u ljudskom organizmu postignu tako visoku koncentraciju koja se manifestira kao virusna infekcija s konkretnim pratećim simptomima.

Zeolitna struktura pčelinjeg saća adsorbira predvirusne komponente u svoje kaveze, dopuštajući tijelu da ih efikasno odstrani putem urina, stolice ili znoja. Ovo objašnjava kako medicinski zeolit  zaustavlja razvoj virusnih infekcija. Stoga upotreba medicinskog PANACEO panalita-zeolita kod svih virusnih infekcija ima opravdanu i uspješnu primjenu, jer osim što povećava snagu imunološkog sustava, istovremeno neposredno odstranjuje virusne komponente iz tijela i smanjuje titar virusa. Istraživanja su pokazala da je medicinski zeolit  efikasna suportivna terapija tretmanu prehlade, virusa gripe, hunjavice, hepatitisa C, humanog papilomavirusa, herpes simpleks 1 i 2, herpes zoster, virus coxackie B-5, adenovirus i druge, te reumatoidnog artritisa, čak i nekih vrsta multiple skleroze.

Antiviralno svojstvo medicinskog PANACEO panalita-zeolita vremenski se manifestira ovisno o stupnju toksikacije organizma, tj nakon što se iz organizma odstrane toksične supstance jačeg kationskog naboja (teški metali, herbicidi, pesticidi i dr), nakon čega počinje proces eliminacije virusnih komponenata (koje su slabijeg kationskog naboja). Praksa pokazuje, da u konkretnim slučajevima površinskih lezija herpes zoster i herpes simpleks, antivirusni efekt na lokalnoj razini nastupa odmah.

Terapijske preporuke:
Znanstveno istraživanje je pokazalo da je kod viralnih infekcija efekt medicinskog zeolita vrlo ovisan o njegovoj koncentraciji u ljudskom organizmu.  Stoga se u akutnim slučajevima viralnih infekcija preporučuju visoke doze koje omogućuju što veću koncentraciju aktivne antiviralne supstance, a konkretno;
minimum 10 – 12 grama medicinskog PANACEO MED praha dnevno (tj minimum 5 – 6 čajnih žličica).
Poželjno je istovremeno uzimanje 3 x 2 PANACEO MED KAPSULE, jer radi različitog mjesta resorbcije, kapsule intenziviraju proces antiviralnog djelovanja. Značajno će doprinijeti i OPC+C kapsule, koje kod virusnih infekcija ostvaruju izvrsnu sinergiju s medicinskim PANACEO panalit-zeolitom.      

Terapeutske doze i trajanje terapije ovise o vrsti virusa, intezitetu virusne infekcije i specifičnom stanju organizma.  Kod kroničnih virusnih tegoba a radi sprječavanja recidiva, preporuča se trajna preventivna terapija od cca jedne žličice medicinskog PANACEO panalita-zeolita.

Medicinski proizvodi PANACEO uzimaju se uz jelo ili neposredno prije jela a u opravdanim slučajevima (iscrpljen organizam i otežana probava) 1 sat nakon jela. Poželjno je piti što više tekućine, najmanje 2-3 litre. Prah se uzima razmućen u tekućini: pored vode, može se uzeti zeleni čaj, sok, vitaminski napitak (razmutiti i po mogućnosti odmah popiti – bolje nego ostaviti da stoji). Fitosupstance se uzimaju istovremeno s PANACEO otopinom.

Poželjno je odmah uzimati preporučene dnevne doze. U posebnim slučajevima preporuča se postupno uvođenje terapije na način da početne doze PRAHA budu manje, npr 1/3, pa ½, pa 2/3 od preporučenih doza, te se svako dva-tri dana povećavaju do preporučenih doza. To se uglavnom odnosi na djecu i na osobe čije su tegobe u vezi s probavnim traktom ili osobe iscrpljene teškim, kroničnim ili onkološkim bolestima.

Obzirom da je elektromagnetsko polje PANACEO otopine najjače prva dva sata, to se kod težih dijagnoza preporučuje uzimanje terapije svako dva sata, po mogućnosti 8 puta dnevno. Noću se preparat ne uzima, osim kod teških oboljenja ili kada se želi ubrzati tok terapije. Eventualne noćne doze se uzimaju svako 2-4 sata, po 2  žličice praha. 

Medicinski PANACEO panalit-zeolit je 100% prirodan i siguran, registriran je na Agenciji za lijekove i medicinske proizvode kao medicinski proizvod za humanu upotrebu, apsolutno i potpuno neškodljiv, nema toksičnu ni letalnu dozu, nema kontraindikacija ni nuspojava. Kod malog broja teških bolesnika, iscrpljenih bolešću, eventualno se tijekom prvih 10-ak dana mogu pojaviti popratne pojave, kao malo povišena temperatura (maksimum do 37,5) i znojenje. Kod problema  jetre moguće su pojave proljevaste stolice kratkog trajanja. Mogući su također prolazni opstipacijski efekti. Sve navedene pojave su vrlo rijetke, obavezno su prolazne, traju najdulje desetak dana, dok se organizam ne pročisti i adaptira. Ovu 100% prirodnu terapiju organizam prepoznaje kao ''vlastitu supstancu'', a ne kao lijek, pa stoga ne stvara obrambene mehanizme. Ne stvara se ovisnost. Tijekom ove terapije mogu se uzimati svi propisani klasični lijekovi ordinirajućeg liječnika/klinike ili eventualni alternativni prirodni pripravci.  

Besplatan savjet: Ako vas zanima nešto više o PANACEO proizvodima uputite nam preko donje prijavnice vaš upit 

Olujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr


 panaceo onkologija potpis