Primjena medicinskog PANACEO zeolita kod kemoterapije i radioterapije

Suportivna terapija medicinskim PANACEO zeolitom, uz propisanu liječničku onkološku terapiju, kemoterapiju i/ili radioterapiju, pokazala se iznimno opravdanom kod onkoloških pacijenata. Provedena klinička studija u Italiji, na Sveučilišnoj bolnici Modena, dokazala je njenu neupitnu učinkovitost kod onkoloških pacijenata koji su uzimali kemoterapiju i/ili radioterapiju. Rezultati ove kliničke studije pokazali su da medicinski PANACEO zeolit doprinosi manjoj učestalosti teških stupnjeva hematološke toksičnosti, da omogućava bolju toleranciju prema kemoterapiji (povećanje ciklusa) te posljedično poboljšava poštivanje protokola onkološkog liječenja.

Poznato je da citostatici uništavaju zloćudne stanice, ali istovremeno imaju i štetno djelovanje na zdrava tkiva i organe. Kao posljedica uzimanja citostatika, javljaju se brojne nuspojave kao što su npr. mučnina, povraćanje, gubitak kose, bolovi u trbuhu, radijacijski dermatitis itd.

Kao prirodni detoksikator, PANACEO zeolit ublažava negativne nuspojave i tegobe nastale uslijed uzimanja farmakoloških citostatika kao što su povraćanje, mučnina, gubitak apetita, radijacijski dermatitis itd.  Klinička iskustva su pokazala da medicinski zeolit smanjuje potrebu za analgeticima i narkoticima, normalizira neke hematološke i biokemijske pokazatelje (SE, E, L, Tr, gGT, AST, ALT), uravnotežuje nivo sedimentacije, povećava količinu željeza u krvi, povećava kapacitet pluća te omogućuje snažniji rad srčanog mišića.

PANACEO medicinski zeolit pritom ne umanjuje pozitivan učinak kemoterapije i radioterapije, već, dapače, unapređuje njihov pozitivan učinak. Posebno je značajno da pacijenti koji uzimaju suportivnu terapiju medicinskim Panaceo zeolitom, mogu bez prekida izdržati kompletne cikluse i najzahtjevnijih  kemoterapija, bez uobičajenih teških nuspojava .

Kao prirodni detoksikator i imunomodulator, medicinski PANACEO zeolit će također ojačati i pripremiti organizam na bolje podnošenje eventualne operacije tumora i lakši oporavak nakon operacije. PANACEO medicinski zeolit će osloboditi organizam od toksičnih supstanci iz anestezije i ostataka farmakoloških lijekova, što doprinosi povećanju prirodne otpornosti i porastu imuniteta te poboljšanju svih bitnih laboratorijskih vrijednosti i oporavku organizma u cjelini.

Uz uzimanje medicinskog PANACEO praha i kapsula, preporuča se uzimanje fitosupstanci iz linije Green Health: Weihrauch (Tamjan) kapsule, OPC+C i Curcuma kapsule, Immun Akiv forte, Spermidin, Vegan amino. Zajedno s medicinskim zeolitom, one stvaraju snažnu sinergiju te poboljšavaju i ubrzavaju njegov učinak.

Iako nije napravljena klinička studija, brojne znanstvene studije i anegdotalna iskustva korisnika ukazuju i na antitumorska i antimetastatska svojstva medicinskog zeolita, kao potencijalnog prirodnog citostatika. Ako se aktivira mehanizam dokazane antitumorske aktivnosti zeolita, to može imati vrlo pozitivan doprinos liječenju onkoloških bolesnika.

Medicinska znanost je kliničkom studijom potvrdila i dokazala - kako biste ublažili negativne nuspojave citostatika, koristite prirodni, visoko učinkoviti i testirani medicinski PANACEO zeolit!

Više o upotrebi zeolita u onkologiji, potražite na poveznici: PANACEO U ONKOLOGIJI SUPORTIVNA TERAPIJA KOD KEMOTERAPIJE I RADIOTERAPIJE | PANACEO

Više informacija o proizvodima potražite na:
PANACEO MED PRAH 400G | PANACEO
PANACEO MED PRAH 100G | PANACEO
PANACEO MED KAPSULE | PANACEO
WEIHRAUCH, TAMJAN | PANACEO
OPC + C | PANACEO
KURKUMA | PANACEO
VEGAN AMINO | PANACEO
SPERMIDIN FORTE | PANACEO

 

POSEBNA PONUDA U RUJNU ZA SVE ONKOLOŠKE BOLESNIKE:

Proizvođač je zaštitio maloprodajne PANACEO cijene. Ipak smo odlučili na teret hrvatske firme Panaceo Tim podržati sve onkološke pacijente koji žele primijeniti suportivnu terapiju medicinskim PANACEO zeolitom.

Uputa za ostvarivanje prava na popust:

  • u vašoj narudžbenici pozovite se na ovaj članak na portalu DRUMTIDAM
  • navedite svoju dijagnozu i dosadašnji način liječenja

Za sve narudžbe koje ćete kao onkološki bolesnik napraviti tokom rujna 2021, a čija je maloprodajna vrijednost veća od 600 kuna, ostvarit ćete pravo da tokom 6 mjeseci terapije (do 31.ožujka 2022) koristite iznimni popust od

  • 20% na prah i kapsule PANACEO MED
  • 10% na proizvode iz linije GREEN HEALTH za onkološke bolesnike (po izboru: Curcuma, Weihrauch – Tamjan, Spermidin, OPC+C, Imun Aktiv Forte, Vegan Amino)

 SVE NAŠE PROIZVODE MOŽETE NARUČITI OVDJE.

panaceo logoS.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr

 

Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

1. 200 oslikanih misli
    | Galerija predivnih slika sa zabavnim i lijepim porukama
2. Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
   | Autorica: Nadja Skazlić | Knjiga u PDF formatu
3. Život u praksi... početak harmonije
   | Autorica: Maja Cavrić – Maya | Priručnik u PDF formatu
4. Anđeoski vodič
   | Autori: Željka Tokić i Dan Šercar | Knjiga u PDF obliku

Hvala vam i uživajte :
Drumtidam

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: