Kardiovaskularne bolesti i Panaceo Medicinski Zeolit


Očuvajte zdravlje srca i krvnih žila uz pomoć 100%  prirodne PANACEO terapije na bazi medicinskog zeolita!  Prilika – do 15.1.2022. godine čitateljima portala Drumtidam odobravamo blagdanski popust.

Pored svojih prirodnih detoksikacijskih svojstava koji Panaceo medicinski zeolit svrstava u red najučinkovitijeg potpuno prirodnog detoksikatora kod najrazličitijih organskih I anorganskih toksikacija, s pozitivnim doprinosom imunološkom sustavu, te koji olakšava funciju svih organa zaduženih za čišćenje organizma (jetre, bubrega, crijeva), Panaceo medicinski zeolit je posebno učinkovit kod ateroskleroze, odnosno kardiovaskularnih bolesti, poremećaja krvnog tlaka I cirkulatorne insuficijencije.

Jedna od najraširenijih bolesti XX. stoljeća je ateroskleroza, odnosno začepljenje, zadebljanje i ovapnjenje krvnih žila. Zbog povišene razine kolesterola i triglicerida u krvi oko 90% stanovništva iznad 40 - 45 godina ima predispoziciju oboljenja od ateroskleroze. To je najčešća i najozbiljnija bolest koja zahvaća krvne žile, gdje stjenke arterija pod utjecajem plaka postaju stanjene, ovapnjene i krute. Stvaraju se ateromi (zadebljanja i oštećenja unutrašnjeg dijela arterije) koja uzrokuju slabu protočnost krvi i slab dotok hrane i kisika u stanice. Posljedica su slabija cirkulacija i razvoj patoloških procesa u različitim organima, visoki ili niski krvni tlak, srčani i moždani udar, cirkularna insuficijencija koja može uzrokovati gangrenu donjih ekstremiteta i dr.

Objavljene kliničke studije pokazuju da Panaceo medicinski zeolit znatno snižava razinu kolesterola i triglicerida u serumu krvi bolesnika, uključujući bolesnike s trombozom donjih ekstremiteta. U promatranim slučajevima kliničke studije stabilizirana razina triglicerida i ukupnog kolesterola sačuvana je za 3 - 6 mjeseci nakon provedene terapije.

Klinička istraživanja se potvrdila da medicinski zeolit prevenira aterosklerozu, probleme s krvnim tlakom, odnosno moždani i srčani udar i trombozu, te povećava kontraktilnost i snagu srčanog mišića i doprinosi normalizaciji ritma srca kod različitih podvrsta aritmija, prestankom bradikardije ili tahikardije, te smanjenjem ekstrasistola i tenzija krvožilnog sustava. Pomaže regulaciji, stabilizaciji i optimiranju krvnog tlaka. Doprinosi propusnosti vena, smanjivanju edema kod hipertenzija i tromboza i ubrzava postinfarktnu sanaciju i oporavak.
Klinička studija o utjecaju medicinskog zeolita na stenokardiju kod bolesnika starije životne dobi i s oslabljenim antioksidativnim obrambenim sustavom, pokazala je smanjenje razine lipoproteina, poboljšanje oksidativnog statusa koji doprinosi bržem stabiliziranju stanja te sprječavanju razvoja infarkta miokarda.

Preporučena terapija:
PANACEO Medicin Therapy Pro prah  dnevno 4  x  ½ do 1 MJERNE žličice
Poželjno je kod svakog uzimanja praha uzimati još
po 1-2 Panaceo MED Therapy Pro kapsule
po 1 kapsulu Green Health OPC+C

Osobama kojima je nadležni liječnik ordinirao terapiju za rad srce preporuča se napraviti pauzu od jedan sat između farmakološke terapije i terapije PANACEO medicinskim zeolitom.
Unaprijedite zdravlje vašeg srca i zdravlje srca vaših najdražih. Za nastupajuće blagdane poklonite sebi i njima PANACEO medicinski zeolit.

Kao cijenjenim čitateljima portala Drumtidam, mi vam iznimno,do 15.1.2022., odobravamo popusnu cijenu:
- za vrijednost narudžbe do 800 kuna - 15% popusta
- za vrijednost narudžbe preko 800 kn - 20% popusta

Da bismo vam odobrili ovaj popust, molimo vas da u narudžbenicu, u rubriku ‘’poruka ili pitanja’’ obavezno upišete ‘’Drumtidam’’. Hvala.

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr