Eko imanje Dharma

dharma_eko_imanjeŠto je Dharma?

Dharma znači vječnu i prirodnu djelatnost svakog živog bića, koji sve što radi podređuje predanom služenju Majci Zemlji i teži živjeti u skladu sa samim sobom i svim stvorenim. Živeći i slijedeći „Dharmu" život postaje svrhovit, prepun svjesnosti, stvaralačka pustolovina življenja u skladu sa zakonima Prirode.

Godine 2007. započeli smo projekt Eko imanja „Dharma".

Projekt uključuje:
-promicanje i zaštitu hrvatske kulture, na način da se ta kultura unaprijedi kroz vrijednosti Dharme.
-zaštita i potpora prirodi,okolišu i čovjekovom zdravlju kroz proizvodnju ekološke hrane;
prvenstveno meda i proizvoda od meda, povrća i proizvoda prerađenih od voća.

U tu svrhu smo kupili 32 000m2 poljoprivredne zemlje u planinama oko Saborskog, mjesta u srcu hrvatske republike, na rubu nacionalnog parka Plitvička jezera, unikatnog u svijetu.

Usli smo u Eko program i registar Ministarstva poljoprivrede i šumarstva RH.

Bavimo se uzgojem pčela i proizvodnjom meda i proizvoda od meda, uzgojem planinske lavande od koje proizvodimo i medenjak od lavande, proizvodnjom i preradom eko voća i povrća. Cijelu paletu proizvoda dostavljamo našim klijentima diljem Lijepe naše.

Na ovim stranicama ćemo se potruditi predstaviti naše proizvode i dati vam što više informacija o naručivanju i dostavi kako bi vam što više olakšali put od želje za prirodnom hranom do konzumacije. Nadamo se i unaprijed veselimo vašim upitima i stojimo na raspolaganju za sva pitanja i sve oblike suradnje.

Pozivamo sve da se upuste u avanturu izvornih okusa i mirisa naših proizvoda ručno pripremljenih prema izvornim recepturama hrvatske tradicije.

Dobrodošli u veliku obitelj ljubitelja proizvoda Eko imanja „Dharma".

http://www.dharmasaborsko.hr/