Antistres Lika

Nalazimo se u ­­­­Gornjem Lapcu, malenom selu s oko 10-tak obitelji, podno prekrasne planine Zeleševice, prekrivene gustom čarobrnom šumom, kojom je moguće kilometrima šetati po šumskom makadamskom putu, po kojem nema prometa. Samo imanje se nalazi na 13000m2 površine, okruženom zelenilom, voćnjacima i prirodom, te prekrasnim pogledom na selo i okolne visoke planine.(Posebno Ozeblin 1657m i Kremen brdo 1591m n/v) pogodnim i markiranim za šetnje i planinarenje. Zrak je izuzetno čist i ugodan, a noći zvjezdane i svježe čak i u najvrućim ljetnim danima.

U blizini imamo prekrasne izletničke destinacije, kao što su izvor Une, te još dovoljno neizreklamirani 18-metarski Štrbački buk, prekrasni slapovi gdje je moguće se prijaviti i sudjelovati u uzbudljivom četiristatnom raftingu. Bihać je udaljen 38 km, te je kao destinacija također zanimljiv sa svojim đamijama, restoranima na Uni, i tradicionalnoj bosanskoj kuhinji.

 

Kuća je ugodna, prilagođena je za spavanje tipa planinarskog doma (grupna spavaona s 20 ležaja), te jedna soba s dva i jedna soba sa po četiri ležaja. Moguća je upotreba kuhinje, ili dogovoreni kuhani obroci. Također posjedujemo prostoriju od 40-tak m2 u prizemlju pogodnu za različite radionice. Prostor oko kuće ugodan je, miran, te pogodan za odmor i uživanje u prirodi.

U okviru antistres programa, organiziramo radionice/tečajeve početne i napredne transcendentalne meditacije, yoge, bubnjanja, te izlete u prirodu s posebnim programima kontakata sa prirodom, stablima i druženje s njima na jednoj višoj duhovnoj razini.

Otvoreni smo za organizaciju i logistiku svih tipova duhovnih radionica, različitih rekreacijskih-antistresnih programa (team building), rad na imanju, te ekoloških radionica, gdje možemo ili iznajmiti cijeli prostor ili zajedno s voditeljima različitih radionica sudjelovati u organizaciji boravka i izletima- sve prema željama i potrebama i dogovorima.
U selu je moguće nabaviti domaće proizvode, poput mlijeka, svježeg sira, vrhnja, krumpira, itd.
Do nas je vrlo lako doći-iz Gračaca 15-tak km prema Zagrebu starom cestom, skrećemo u mjestu Bruvno-Mazin-Dobroselo-Gornji Lapac (33km).

Iz Zagreba-moguće je ići do Grabovca (starom cestom) te skrenuti prema Bihaću, proći kroz Bihać izaći na granični prijelaz prema Donjem Lapcu-proći kroz mjesto i dalje cestom prema Zadru još 5 km do Gornjeg Lapca.

Iz pravca Splita-starom cestom za Zagreb preko Drniša i Knina za Srb i dalje prema Gornjem Lapcu.

Poštujemo Vašu kreativnost i s ljubavlju surađujemo sa svima, zato nazovite i posjetite nas!

GSM : Olivera 098 246 847
Mladen 098 394 820
http://www.antistres-lika.com/

.