Biser Moslavine, seoski turizam

Naša obitelj, zaljubljena u turizam, prirodu, povijest, arhitekturu i etnologiju, nakon mnogih turističkih putovanja po Hrvatskoj i Europi, odlučila je obnoviti staro tradicijsko imanje. Obnovili smo autohtonu posavsku drvenu kuću iz 1883. godine te odlučili od turističkog konzumenta postati pružatelj turističkih usluga. Smjestili smo se u moslavačkom selu Donja Gračenica na samom rubu parka prirode Lonjsko polje.

 

Naša je želja ponuditi gostima koji imaju interese slične našim , poseban , individualiziran "ne masovni turizam" koji opušta , obogaćuje čovjekove spoznaje i iskustva. Smještaj u kojem su domaćini 24 sata posvećeni isključivo malom broju svojih gostiju.
Želimo vam pružiti iskustvo spavanja u "živom muzeju", obilazak netaknute prirode parka Lonjsko polje, kušanja ekološki uzgojenog voća i povrća. Nudimo domaću ukusnu hranu pripremljenu prema autohtonim receptima, doživljaj berbe gljiva, odlazak u lov ili ribolov te izlete u okolna turistička središta.
Za goste izvan Hrvatske, organiziran je doček u zračnoj luci Pleso u Zagrebu, prijevoz osobnim automobilom do imanja te prijevoz na drugu destinaciju ukoliko nastavljaju odmor u Hrvatskoj. Za izelete u okolici, gostima su na raspolaganju bicikli i osobni automobil.
Za zainteresirane, organiziramo i cjelodnevne izlete sa stručnim vodstvom u Hrvatsku metropolu - grad Zagreb udaljen 60 km od imanja.
biser-moslavine-trijem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imanje je registrirano kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo sa eko certifikatom i nalazi se na rubu parka prirode Lonjsko polje 60 km udaljenom od Zagreba. Na web stranici je i karta sa uputama kako doći do imanja.

Kuća je građena 1883. i prije 3 godine je kompletno renovirana u autohtonom stilu. Ima 4 sobe za najama osim kuće na imanju je i veliki drveni štagalj sa pečenjarom i apartmanom koji se upravo uređuje u svrhu proširivanja turističkog kapaciteta. Na imanje se nastavlja veliki posjed sa 130 nasada krušaka, pčelama i povrtnjakom certificiranog ekološkog uzgoja.


B i s e r M o s l a v i n e o.p.g.

www.biser-moslavine.com
Kontakt. Domnana Hay
mob. +385 91 38 37 387
http://www.biser-moslavine.com/biser-moslavine_hr.html