Audio Video Show - Zagreb 5-7.11.2010.


...mljacZagrebački Audio Video Show je vodeći sajam u regiji gdje se vrhunski proizvođači i distributeri potrošačke elektronike predstavljaju poklonicima dobrog zvuka i slike te konzumentima najnovijih dostignuća elektronske industrije.

U prethodnih petnaest uspješnih izdanja Zagreb AV Show postavio je visoke standarde usporedive s vrhunskim sličnim događajima u zapadnom svijetu, kako u organizacijskom, tako i u smislu aktualnosti predstavljenih proizvoda.

Odličnom posjetom i kvalitetom prikazanog, Zagreb AV Show je kroz godine pojačavao dobru reputaciju i podebljavao točku koja označava Zagreb na europskoj karti relevantnih AV sajmova. U skladu s tim svake godine lista imena vodećih proizvođača potrošačke elektronike prisutnih na sajmu sve je duža.

Pod medijskim pokroviteljstvom i logistikom magazina hifimedia očekujemo da se obore rekordi prethodnih godina i da šesnaesti Zagreb AV Show bude događaj koji će opravdati svoj jubilarni status.

Po 16. put po redu u ugodnom ambijentu Sheraton Zagreb hotela najavljujemo još kvalitetniji Audio Video Show s posljednjim dostignućima kućne elektronike.

Vodeći proizvođači potrošačke elektronike predstavit će nove Full 3D HD modele LCD i plazma TV-e, multimediju s podrškom za iPod proizvode, integraciju AV sustava u “pametne” kuće i najnovije foto i digitalne kamere u velikoj dvorani hotela. U dvoranama i sobama prvog i drugog kata hotela očekaju vas demonstracije mogućnosti kućnih kina i visokovjerni zvuk high-end stereo sustava. Sveukupni izložbeni  prostor audio video sajma zauzima 1.400 m2.

Ne propustite najveći AV sajam u ovom dijelu Europe.

Više.