ZVUKOTERAPIJA - Bubnjarski krug

Bubanj predstavlja univerzalnu životnu snagu.

U prošlosti se je upotrebljavao u različite svrhe: od posljednjeg ispraćaja, ceremonija, šamanskih rituala, komunikacije, čišćenja prostora i iscjeljenja. Ritam bubnjanja ima važan uticaj na otkucaje srca i na stanja valova mozga, a udaranje bubnja u jednoličnom ritmu povezuje nas sa majkom zemljom.

U Theta moždanim valovima smo duboko povezani sa svojom kreativnom prirodom i samoiscjeljujućim sposobnostima, u stanju smo bezvremenosti u kojem strahovi i nelagode nestaju.

Bubanj nam donosi poruku koja je onkraj riječi, povezuje nas sa primordijalnom prirodom u kojoj dominiraju osjećaji podrške i pripadanja. Povezuje naša srca i plete ritmičnu mrežu oko svih onih koji ga slušaju ili sviraju.

Bubnjarski krug u nama jača osjećaj jedinstva i zajedništva, duboko nas regenerira te nam daje mogućnost samostalnog putovanja kroz vrijeme i prostor.

Na radionici:
-učimo tehnike sviranja šamanskog bubnja
-meditiramo uz vođenu meditaciju
-sviramo Theta i Alfa ritmove
-svladavamo razne kompleksne ritmove
-pjevamo

Voditeljica: Ivana Novačić/dipl.zvukoterapeut,
akademska glazbenica solo- pjevačica ; prof.glazbene kulture i dipomirani zvukoterapeut .Podučava i prenosi znanja Reikija, Majstorske joge i Theta healinga te se aktivno bavi pjevanjem.
Član je:"Hrvatskog društva glazbenih umjetnika" ," Hrvatskog udruženja orkestralnih i komornih umjetnika"i „British Complementary Medicine Assotiation".

Petkom u 20.00. h u Palmotićevoj 11b/II kat

Donacija: 180 kn mjesečno

Molim za ranije prijave na mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

091 9713 156

Info link:
www.phonos.hr

PHONOS Udruga ljubitelja zvuka

* preporučeno je imati vlastiti bubanj