Didgeridoo radionica u atalieu Owl

Uživanje u glazbi svima nam je urođeno, kao i znatiželja za otkrivanjem nepoznatoga. Zašto onda ne bi zadovoljili svoje potrebe za uživancijom i znatiželjom kroz učenje sviranja najstarijeg puhaćeg instrumenta na svijetu?

Kako iskoristiti svoj dah i udah za stvaranje zvuka na didgeridoo-u, što s glasom i razglasom, te čemu sve mogu služiti vilica, jezik i obrazi (osim za puhanje balona) možete saznati na ovoj radionici sviranja didgeridoo-a. Naravno, naučiti ću vas i nešto o povijesti i izradi ovog starog instrumenta, te kakvi sve stilovi sviranja postoje i zašto je to zapravo (ne)bitno.

Vlastiti instrument i glazbeno predznanje nije potrebno imati ni ponijeti, samo morate 10. prosinca 2014. od 17:30 do 19:30 sati biti u atalieu Owl u Vlaškoj 81a.

Cijena radionice je 150 kuna, a prijave su obvezne na 091/5049734 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vlastiti instrument nije potrebno imati!

Voditeljica radionice je Pupi Iva, jedna od rijetkih didgeridoo sviračica. Sviranjem i proučavanjem načina sviranja didgeridoo-a bavi se sedam godina, a do sada je pohađala radionice mnogih poznatih didgeridoo svirača kao što su: Dubravko Lapaine (Hr), Ondrej Smeykal (Cz), Gauthier Aube (Fra), Lies Beijerinck (Niz), Andrea Ferroni (Ita), Martin O'Loughlin (Ita), Ilario Vannucchi (Ita). Tijekom godina održala je niz samostalnih i grupnih radionica, organizirala nekoliko didgeridoo koncerata, te aktivno sudjeluje u promicanju didgeridoo kulture u Hrvatskoj. Dio je književno-glazbenog projekta za predškolsku i školsku djecu Didgpriče Didgstories.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: