NLT VIKEND SEMINAR - Sistemske konstelacije

SISTEMSKE KONSTELACIJE - UVODNI SEMINAR (I i II modul)
26.09. - 27.09. od 10:00 - 17:00h (pauza za ručak od 13:00 - 14:00)

Dvodnevni seminar namijenjen je jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju svojih unutarnjih dubokih dijelova od kojih smo sazdani. Kroz niz vježbi polako i sigurno ćete upoznavati svoje vlastite naučene obrasce, svoja ograničenja i uvjerenja.

Prvo treba spoznati kako bi mogli ući u proces vlastite transformacije. Naše tijelo pohranjuje sve doživljene emocionalne reakcije i tako pohranjeni naboji formiraju određene obrasce koje ponavljamo i stvaraju nam probleme u životu. Ti obrasci su naša vlastita ograničenja i kočnica prema potpunom osjećaju slobode. Svako nesvjesno reagiranje u određenoj životnoj situaciji govori o nerazriješenom unutarnjem konfliktu.

Namjera seminara je da nevidljivi osobni dijelovi postanu vidljivi, i da osjetite svoje vlastite dijelove. Igranjem uloga u sistemima, razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu se problemi, napetosti, zapletenosti, negativni osjećaji iznose na vidjelo.
Raditi ćemo vježbe u paru ili grupi.

Spoznaja i prepoznavanje naučenog obrasca ponašanja, rezultira promjenom ponašanja. Nakon toga više ništa nije isto.

Teme:
I Modul (subota)
• Povijest konstelacija
• Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
• Ritualne rečenice
• Niz vježbi u paru ili grupi ( rad sa svojim dijelovima, dileme, zahvalnost... )
• Meditacija opuštanja
II Modul (nedjelja)
• Tijelo kao pokazatelj odgovora
• Genogram - izrada genograma
• Medicinski kotač - uvod i konstelacijski rad

Indijanski narod je smatrao da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike sile i moći čija se energija može koristiti za našu dobrobit. Korištenjem kotača koji djeluje na više razina spoznat ćete u kojoj ste fazi svoga životnog ciklusa.

Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila.
Crni Los, Oglala Sioux

NLT - No Limit Therapy. Terapija bez limita novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Njezin osnivač je Lidija Delić, terapeut s dugogodišnjim iskustvom. Rezultat ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti klijenta. Činjenica je da ne možemo navesti granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U idućoj sekundi imamo novu točku. I novu mogućnost.
________________________________________
INFO I PRIJAVE:
Cijena dvodnevnog seminara iznosi 800 kn. Polaznici koji imaju položen Uvodni seminar I modul plaćaju 400 kn.
Prijaviti se možete putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela: 099/2215-444 (kontakt osoba Mario)

VODITELJ:
Lidija Delić, voditelj sistemskih konstelacija

--
Mario Čubrić
GSM:099/2215-444
Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM
Jalovečka 1
10090 ZAGREB (Stenjevec)
Nova Cesta 4, ZAGREB