Afirmacijsko slikanje

ZAPOČNITE NOVU GODINU S NOVIM SAMOPOUZDANJEM I KREATIVNOŠĆU. Istražite i izrazite sebe i svoj svijet i pogledajte promjene oko sebe.

U tijeku tečaja ćete naučiti i savladati:
· što su afirmacije i kako ih koristiti,
· vođene vizualizacije i zanimljive igre kojima istražujete svoju podsvijest, propitujete tko ste i bez otpora dolazite do odgovora na neka velika životna pitanja
· osvijestimo neka od Vaših uvjerenja i stavova koji oblikuju Vaš život (radni list za rad na konkretnom primjeru odnosno primjerima)
· savladate zentangle kao kreativnu tehniku za sebe, koju možete inkorporirati u završnu sliku
· buđenje i vračanje vjere u vlastitu kreativnost, jer svi možemo stvarati, svi stvaramo samo na različite načine
· upoznati se s opusom divnog umjetnika Hundertwassera i njegovom porukom
· započeti dnevnik zahvalnosti i osjetiti njegove benefite
· istraživanje i korištenje kreativnih tehnika poput miješanih medija; mix media tehnika koje podrazumijevaju slikanje, crtanje, scrapbooking, akrilne boje, flomastere, šablone, paste...razne materijale koji daju slobodu izražavanja i olakšavaju izričaj. Nije im potrebna prethodno umjetničko uvježbana ruka, a radovi su i dalje estetski lijepi i odašilju poruku. Poruka i materijali koji se koriste ovise o Vašoj ideji koju želite prenijeti.
· preporuke knjiga, you tube meditacija, pregršt inspiracije i međusobne komunikacije s ljudima u grupu koji su na sličnom putu kao i Vi
· sav potreban materijal za izradu slike OSIGURAN
· vlastitu sliku koja je odraz Vas samih, nosite kući
· mali krug ljudi i grupu podrške na Facebooku koja će Vas podržati u nakani da otkrijete svoj kreativan, a možda još i neki drugi potencijal!


Prijave na mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili tel 0915542020
Moguće prijave za konkretne termine ili samo javljanje interesa, a dogovor oko budućih termina.

*****
Želja mi je probuditi tu kreativnu iskru u ljudima, pružiti informaciju o raznim tehnikama opuštanja i vizualizacije kao i kreativnim tehnikama, kako bi sudionici pronašli elemente koji ih ispunjavaju i vesele te ih nastavili koristiti i napredovati na svom duhovnom i kreativnom putu.

*****
Tečaj se odvija u centru grada, u Preradovićevoj ulici, četvrtkom u poslijepodnevnim satima.
Sljedeća grupa počinje s radom 12.1.2017 od 18h  i traje 4 tjedna.

Cijena tečaja od 10h rada sa svim materijalima uključenim je 500kn.

Plaćanje se odvija pri prvom susretu (dobijete račun na licu mjesta) ili unaprijed uplatom na račun prema sljedećim podacima (dobijete račun na email ili pri prvom susretu):
OMNES ARTES D.O.O., TURININA 2, 10000 ZAGREB
IBAN: HR3524840081105445863
OPIS PLAĆANJA: Afirmacijsko slikanje tečaj

Sue

Tečaj vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Još od studentskih dana kreće u potragu za vječitim odgovorima na pitanja o životu, sebi; od yoge, do konstelacija, raznih vježbi koje se tiču spoznaje sebe u tijeku profesionalnog obrazovanja te otkriva brojne self help knjige kao i "Umjetnikov put" te se prepušta kreativnom stvaralaštvu i otkrivanju dijelova sebe za koje nije ni znala da postoje. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

 

afirmacijsko-slikanje-detalj