Radionica sistemskih konstelacija | 5.10.2014.

Dragi polaznici radionica i predavanja sistemskih konstelacija,

sljedeća radionica sistemskih konstelacija voditelja Vedrana Kraljete održat će se u nedjelju, 5.10.2014. s početkom u 09:00 sati, u Udruzi za kreativi socijalni rad, Lopatinecka 17, Jarun. Prijaviti se možete putem ovog emaila već danas!

Standardno predavanje gospodina Vedrana Kraljete, ovaj put na temu OD ZANIMANJA DO POSLA –PORECI USPJEHA, održat će se u knjižnici Bogdan Ogrizović Zagreb, Preradovićeva 5 (kod Cvjetnog trga), u četvrtak 2.10.2014., 18:30-20:00 sati. Prijaviti se možete putem ovog emaila već danas!

Edukacija za drugu generaciju konstelatora započinje 1. i 2.11.2014. godine, a sve detalje vezane uz školovanje možete postaviti direktno gospodinu Kraljeti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sva važna pitanja vezano za radionicu i edukaciju sistemskih konstelacija slobodno možete kontaktirati gospodina Kraljetu direktno na broj 098 927 4120. Za sve ostale upite vam i dalje stojim na raspolaganju putem emaila, pošto zbog preseljenja u Irsku nisam u mogućnosti odgovarati na Vaše pozive. 

Više o samoj metodi sistemskih konstelacija, kao i svim događanjima u Udruzi, možete pročitati na našoj Facebook stranici: 

https://www.facebook.com/sikonmreza.


Ivana Oreški 
Executive Secretary
SiKon - Mreža za znanost i umjetnost  sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru

M:        + 385 95 3959495
Skype:  ivanaoreski
Facebook: https://www.facebook.com/sikonmreza
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.konstelacije.com