Plesom do... strasti, samopouzdanja, kondicije, zdravlja...

Plesom do zvijezda? Plesom do... strasti, samopouzdanja, kondicije, zdravlja, sreće, prijateljstva, novih vidika, kreativnosti... sebe...

Alldance je namijenjen amaterima koje raduje plesanje i koji se žele kroz pokret otkrivati. Nije potrebno nikakvo plesno predznanje niti trebate biti u formi. Poziva sve zaljubljenike u ples, one sa i one bez teškoća u kretanju, a dobrodošli su i svi oni koji misle da ne znaju plesati.

Alldance studio pleše ponedjeljkom i četvrtkom kroz senzualne koreografije (jazz dance, chair dance) namijenjene ženama koje su odlučile rasplesati svoju žensku snagu, strast, radost i senzualnost. Kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije otvaramo se svom senzualnom izričaju, stječemo sigurnost u kretanju i slobodi življenja zavodnice.

Subotom ujutro 9-11h se održavaju plesne radionice naziva Plesno buđenje.. Plesno buđenje je kreirano za buđenje tijela i produbljivanja odnosa sa samim sobom kroz ples i pokret.
Započeti vikend u osjećaju sebe, razbuditi se plesom, probuditi maštu, a cijeli vikend je tek ispred vas- zvuči kao dobar početak vikenda koji može donijeti sa sobom i neka nova iskustva.
Plesno buđenje je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije kojima je cilj upoznati svoje granice i pomicati ih.

Radionice se održavaju jednom tjedno- svake subote od 9-11h, nadovezuju se jedna na drugu ali je svaka zasebna cjelina. Možete biti povremeni ili redovni sudionik, tempo dolazaka birate sami.
Plesno iskustvo nije potrebno.

Pokreni se, okreni se, neka tvoje tijelo bude kist, a prostor- platno na kojem ćeš oslikati priču o sebi.

Sve o terminima i načinu funkcioniranja...
Učlanjenjm participirate u aktivnostima udruge Centar pažnje.

TERMINI I CIJENE
Tečaj:
ponedjeljak i četvrtak od 19h-20h koreografija
subota od 9-11h plesno buđenje (kreativni ples/ plesna meditacija)

Članarinu možete sami kreirati na način:
Članarina: Satovi koreografije - 250kn/mj
satovi plesnog buđenja - 280kn/mj
Tečaj (koreografija i plesno buđenje)- 380kn/mj
Drop in za koreografiju je 50kn, a za kreativni ples 80kn. Postoji i opcija plaćanja pola mjeseca koja se treba najaviti na početku mjeseca i iznosi 150kn za koreografiju, 160kn za kreativni ples tj 230kn za cijeli tečaj

Članarina se plaća najkasnije do 5. u mjesecu za tekući mjesec.
Mjesečna cijena je stalna i vrijedi od 1.do 31. u mjesecu bez obzira na broj treninga u odnosu na duži ili kraći mjesec ili praznik.

Preporučam da dođete barem 5 minuta ranije da se stignete presvući i biti u dvorani na vrijeme.
Potrebna vam je neka udobna odjeća u kojoj se možete nesputano kretati a na nogama čiste tenisice- možete plesati i u čarapama a najbolje moguće za vaša stopala bi bile plesne tenisice.

PRIJAVE na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091/2003380

Petra Mavar
www.alldance.hr
Alldance plesni studio
Florijana Andrašeca 14
10 000 Zagreb

Alldance je dio udruge Centar pažnje. Udruga za promicanje kreativnosti Centar Pažnje je osnovana 2010.g. u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kreativnosti članova kroz slobodno umjetničko i kulturno izražavanje, te društveno i ekološko djelovanje.
Mogli bi reći da nam je najvažniji cilj podrška članovima u razvijanju svoje kreativnosti te pomoć pri prepoznavanju i aktiviranju osobnih potencijala.
Zaniteresirani smo za okupljanje likovnih, književnih, glazbenih, plesnih, scenskih i drugih stvaraoca, organiziranje izložbi, javnih tribina, scenskih, glazbenih i drugih događanja.
Zašto? Zato jer se svaki član-osnivač ove udruge bavi nekom vrstom umjetnosti i poželjeli smo ne samo podijeliti svoje znanje i spoznaje sa drugim ljudima već nam je ideja rasti i nastaviti učiti.

Alldance je osmislila i osnovala Petra Mavar, voditelj plesnih tehnika

petra