Pozivamo vas na probni trening akrobacija na svili

Pozivamo vas na probni trening akrobacija na svili

Dugogodišnja akrobatkinja na svili koja svoj interes za tijelo i pokret istražuje suvremenim plesom ,yogom i acro yogom te sve dubljim učenjem i praksom tajlandske masaže.


Po struci nastavnica likovne kulture, praksu u prenošenju znanja svim dobnim skupinama razvijala je kroz sate ritmike za vrtićku dob, treninge akrobacija na svili za djecu i mlade i likovne radionice za osnovnoškolce i penzionere.
Nadopunjavala je svoje znanje kroz razne plesne i performativne radionice, edukacije plesa na svili i užetu te cirkuske pedagogije i akrobatike te acro yoge.
(Matija Ferlin , Sarah Bebe Holmes, Anabelle Lares…)
na privatno vođenim satima yoge i pilatesa (Magistra) te aerial yoge, kreira vježbe za individualne potrebe klijenta, a na grupnim satima fokusira se na snagu koju prati tečnost pokreta i svjesnog daha.
Nakon tečaja klasične masaže(ArmaNova) u praksi je formirala svoj stil koji je prirodno vodio principima tajlandske masaže(Haber body work) koju redovno unaprijeđuje.

Prenošenje znanja vještine plesa na svili, djeci i mladima, vidi kao bitno iskustvo za oba spola. Osim sto razvija snagu fleksibilnost i koordinaciju, dodatna je vrijednost oživljavanje djeteta u sebi održavanjem nagona za penjanjem i igrom, a samopouzdanje i vjera u sebe spontano rastu suočavanjem sa eventualnim strahom od visine.
Smatra da ples na svili potiče prisutnost plesača/akrobata u svakom trenutku osvještavanjem da im je u rukama istovremeno ; kreacija, ogromna snaga i suočavanje sa vlastitim granicama i sve to u elegantnom izričaju. Utjecaj ove vještine na osobni razvoj je izniman što ju čini posebnom i vrijednom širenja.

CrossFit Maksimir, Hondlova 2/8
02.10.2021. subota
11:00-12:30 za dob od 10-16 godina
13:00-14:30 za dob od 16 godina nadalje
Obavezna najava na e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Alma Selmanović

objava i letter

Oglasite svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod...
Za samo 140 kn po objavi možemo
kvalitetno promovirati vašu vijest.

Pošaljite nam upit mail  
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima može
vidjeti ovdje

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s
Drumtidam stranice...
Upišete se na našu mailing
listu i na mail vam stiže poklon na odabir!


Newsletter prijava