ADHARA LJETOVANJE ZA VELIKE I MALE

Adhara ljetovanje za velike i male
Ljetovanje na kojem ćete u potpunosti obnoviti životnu energiju, opustiti se, istegnuti, nadisati, istražiti najdublje kutke sebe, a paralelno se okupati, družiti s prekrasnim ljudima, voziti brodićima i jesti ukusnu svježu vegetarijansku hranu.

Adhara ljetovanje za velike i male, nudi koncept nama toliko nužan u današnjem društu, a to je priča plemena, kada je cijela obitelj zajedno, u većoj zajednici s drugim veselim ljudima malim i velikim, kada se svi brinemo jedni za druge, idemo na radionice, plešemo, vježbamo, uživamo u moru i rastemo zajedno. Danas često odvajamo djecu od obitelji pa imamo aktivnosti ili za djecu ili za odrasle, a upravo je ta inkluzija ono što nam treba. Dok odrasli meditiraju i istražuju svoje nadublje kutke na radionici “Energiziraj svoje tijelo putem čakri” djeca će biti na prekrasnoj radionici “Yoga, zvuk i kreativni vuk”, tako da mirno možete uroniti u svoje procese i svoje opuštanje. Dobrodošli su i samci i roditelji s djecom i čitave obitelji.

Ostatak dana je na vama da ga iskombinirate – možete odabrati jutarnju yogu, večernju animaciju, vožnje brodićima na susjedni otočić, na delfine ili pak do Kornata ili ćete se jednostavno kupati i brčkati na plaži pored hotela ili na nekim samotnijim plažama u blizini.

Želimo vam prekrasno nezaboravno Adhara ljetovanje za velike i male, da obnovite svoju energiju i uhvatite sklad i užitak koji nam ljeto pruža!

Vrijeme:
Od 19.8. subota – 26.8. subota 2023.
Mjesto:

  • Hotel Korinjak, otok Iž

Prijave i info za radionicu:

  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 099 331 4304
  • Kod koordinatorice Ive

Raspored aktivnosti tijekom dana:

  • Subota 19.8. – dolazak i smještaj, kupanje, večera…
  • Od nedjelje 20. do petka 25.8. – za vrijeme trajanja radionica:
  • yoga i meditacija 7-8h
  • doručak od 8-9:30h
  • radionica za velike i male od 10-13h
  • ručak od 13-14h
  • večera od 18:30-20h
  • večernji program animacije – od 20h 

Napomena:

  • Sve aktivnosti su opcionalne – vi ne morate ako ne želite ići npr. na jutarnju yogu ili večernju animaciju
  • U organizaciji Adhara centra za nutricionizam i ayurvedu su samo radionice za odrasle i male, ostalo je u organizaciji hotela Korinjak, dostupno svim gostima.

Smještaj u hotelu Korinjak:

  • Cijene smještaja po noćenju - polupansion (doručak i večera uklučeni)

–97 EUR po osobi u sobama
–65EUR u šatoru – po osobi

Djeca:
Od 8-12 godina 50% popust
Od 4 -7 godina 70% popust
Do 3 godine gratis

  • Dodatno – ručak se uzima u smještaju prema potrebi – oko 10EUR/po ručku – od cjelovitih ukusnih glavnih jela do variva ili smoothieja

CIJENA RADIONICA:
Energiziraj svoje tijelo putem čakri – 199 EUR
Yoga, zvuk i kreativni vuk – 70 EUR

RADIONICA ENERGIZIRAJ SVOJE TIJELO PUTEM ČAKRI

od nedjelje 20.8. do petka 25.8.2023. / 6 dana, po 3 h, od 10-13h / u isto vrijeme sa radionicom za djecu
Dolazak na ljetovanje – u hotel Korinjak – u subotu 19.8.2023. i odlazak subota 26.8.2023.
O radionici:
Ova šestodnevna radionica u potpunosti će vas oduševiti, odmoriti i dati vam novi entuzijazam.
Svaki dan prolazit ćemo određene energetske centre, kako bismo na kraju tečaja objedinili naš sustav u cjelinu kroz rad na svih 7 čakri.
Čakre su energetski centri u našoj auri (energetskom tijelu) koje su zadužene za manifestaciju emocija, rada unutarnjih organa, živčanog sustava, a u vezi su s protočnošću i stanjem prane (životne energije) u organizmu.  Radom na čakrama čistimo staru nakupljenu energiju, stare emocije i uvjerenja, pomažemo vitalnoj energiji da procirkulira kroz naše tijelo i um, kako bismo doživjeli sklad, sreću i puninu života.
Tijekom radionice koristit ćemo alate: yoga asane, tehnike disanja, marma točke, mantre – zvuk, meditaciju i tehniku tapkanja – EFT metodu, kako bismo prošli kroz jedan po jedan energetski centar (čakru) i vitalizirali ih.
Radom s ovim snažnim alatima, ciljano na energetskim centrima koji su povezani s našim unutarnjim organima, direktno utječemo na svoju fiziologiju te pomažemo uklanjanju poremećaja i bolesti koji su nastali i u našem fizičkom tijelu.
U radionici ćemo vas naučiti i bitne principe ayurvede – poput osnovnih dnevnih rutina te ćemo vas naučiti osnovnom konceptu cjelovite prehrane po ayurvedsko – nutricionističkim načelima.
Naučit ćemo vas i kućnu yoga-marma-dah praksu te kako koristiti tehniku tapkanja – EFT samostalno.
Cilj nam je: da se tijekom radionice duboko opustite, prošistite sve ono što vas smeta, uzdignete svoju energiju, naučite nešto novo o sebi, ayurvedi, yogi, da se dobro zabavite i otiđete kućama novi, puni životne energije!

RADIONICA YOGA, ZVUK I KREATIVNI VUK
O radionici:
Kada smo podigli nogu, ostvarili slogu, otjerali Baba Rogu, doživjeli smo yogu!
Naša voditeljica će u prekrasnom okruženju, većinom na zraku u borovoj šumi, igrati se s djecom kroz yogu, zvuk zdjela, kreativne aktivnosti i aktivnosti na osnaženju vlastitih potencijala i ljudskih vrijednosti. Yoga će se izvoditi kroz igru i priču, često u parovima, stvarat ćemo zvukove na različite načine, svi zajedno meditirati otvorenih očiju (veći će zatvorenih), a dio i u pokretu, plesati poput životinja i plemena, grliti se, držati za ruke, ponekad vikati da bi izrazili dio sebe, biti kreativni i raditi na ljudskim vrijednostima.
Cilj nam je: da se djeca kroz radionicu dobro zabave, dožive yogu na lak i radostan način, iskuse meditaciju prikladnu za dob, budu kreativni i veseli i osvijeste osnovne ljudske vrijednosti i osnaže svoje potencijale, osjete se voljeno, hrabro, kreativno, veselo, kroz ovih 6 dana zajedničkog druženja.
I drugi cilj nam je da se vi roditelji, nesmetano duboko odmorite na svojoj radinici.
Radionica traje: 6 dana, po 3 h, od 10-13h, od nedjelje 20.8. do petka 25.8.2023. /u isto vrijeme s radionicom za odrasle

Paralelno se održava radionica za odrasle ”Energiziraj svoje tijelo putem čakri”
– dok su djeca na svojoj radionici, odrasli su na svojoj radionici!

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦