PRAKTIČNA PRIMJENA MAYANSKOG KALENDARA...

PRAKTIČNA PRIMJENA  MAYANSKOG KALENDARA
KALENDAR / SINKRONAR 13 LUNA 28 DANA

Radionica u Zagrebu, 08. od 10 – 14 sat i 14.02.2015. – od 17 – 21 sat
Cijena radionice: 360 kn
Za nezaposlene, studente i umirovljenike cijena 300 kn
Radionicu vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
ADRESA održavanja radionice: Horvaćanska 39, u prostorima Udruge „trenutak.39“
U koliko polaznicima odgovara, radionicu je moguće započeti i ranije.


Na linku možete preuzeti kalendar / sinkronar za ovu godinu Crvene Solarne Lune: 
http://www.lawoftime.org/pdfs/9MoonPocket.pdf?dl=1
PROGRAM RADIONICE:
-          13 LUNA 28 DANA -
-          Usporedba sinkronara 13 luna 28 dana sa gregorijanskim kalendarom
-          Radijalne plazme i čakre
-          Totemi za svaku lunu

- ŠTO JE TO KIN I GALAKTIČKI POTPIS? Kin je galaktička jedinica mjere, osnova proporcija i odnosa. Kin može biti jedan dan, jedna godina, 100 godina, osoba itd. KIN je kombinacija solarnog pečata i galaktičkog tona.
- Galaktički potpis – Određuje se prema danu i godini rođenja, kodiran određenom frekvencijom -  kinom. Galaktički potpis je naša propusnica za ulaz u četvero-dimenzionalno vrijeme i preko njega sa višim dimenzijama,. Pomoću našeg kina se povezujemo sa našim Holonom – svjetlosnim tijelom i sa jedinstvenim poljem Svjetlosti. Kin nam govori o našoj ulozi, našim zadacima, našim izazovima, našim talentima i sposobnostima.
– PRAKTIČNA PRIMJENA 13 LUNA 28 DANA - Polaznici će naučiti kako svakodnevno pratiti energiju dana, kako prepoznati vlastitu energiju i životnu misiju. Odgovoriti ćemo na pitanja: koji su naši izazovi, kroz koje talente se najbolje realiziramo i razvijamo? Koje su naše skrivene snage? Koji su naši izazovi i kako ih transformirati?
- TZOLKIN – Sveti kalendar Maya, naziva se još Harmonijski modul, Galaktička konstanta ili DNK Vremena. Tzolkin je matrica od 260 jedinica odnosno KINOVA, nastala kombinacijom 20 solarnih pečata (arhetipova) i 13 galaktičkih tonova (frekvencija). Ovih 260 modela radijalnih pulsacija stvaraju rezonantno polje koje mi doživljavamo kao stvarnost.  U Tzolkinu, Svetom kalendaru Maya, ima 52 galaktička portala. Na ove posebne dane galaktičke aktivacije, povezujemo se sa galaktičkim kodom svjetlosti, stvaramo mogućnost za DNK aktivaciju i evoluciju.

TZOLKIN I KALENDAR / SINKRONAR - ALATI ZA TRANSFORMACIJU SVIJESTI - Polaznici radionice se upoznaju sa svakodnevnom primjenom kalendara i na koji način koristiti kalendar kao duhovni alat. Kroz ovu praksu učimo integrirati više stupnjeve svijesti u svoj svakodnevni život.

"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" - José Argüelles
Vrijeme je faktor UNIVERZALNE SINKRONIZACIJE. Kalendar je matrica Vremena. Svrha kalendara je usklađivanje sa Vremenom –sinkronizirana organizacija života.  Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život. Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Vrijeme je spona između 3. dimenzije vremena i 5. dimenzije vremena. Zakon Vremena i mayanske kodove Vremena je  otkrio dr. José Argüelles / Valum Votan. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya.
Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu frekvencije 13:20, omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije. Kroz prirodnu frekvenciju vremena 13 : 20 se povezujemo i sa višim dimenzijama vremena. 13:20 je frekvencija kojom živi cijeli Univerzum. 13: 20 je također i univerzalna frekvencija telepatije. Na radionici se upoznajemo s mayanskim kodovima Vremena,  kalendarom / Sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom.
Kalendar 13 luna 28 dana je puno više od uobičajenog brojanja dana. Ovaj kalendar nas vodi jedinstvu planetarnog i galaktičkog vremena, sinkronizira mnoge cikluse, a najvažniji su lunarno - solarni ciklus od 13 x 28 dana = 364 dana + 1 dan (Dan izvan Vremena) i galaktički ciklus od 260 dana. Kako lunarni ciklus predstavlja ženski princip, solarni - muški princip - ovaj sustav vodi k nadilaženju dualnosti i ujedinjenju svega - prema Jednosti. Kroz kalendar / sinkronar 28 dana 13 luna (mjeseci) pratimo prirodnu frekvenciju vremena 13:20.
Svakodnevnim praćenjem 13 luna 28 dana integriramo naše fizičko tijelo (3 dimenzija), Svjetlosno tijelo – Holon (4 dimenzija) i Svjetlosno tijelo Duge, kristalno tijelo (5 dimenzija).

 Voditeljica radionice: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
OBAVEZNE PRIJAVE NA E MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 098 92 94 751
ADRESA održavanja radionice: Horvaćanska 39, u prostorima Udruge “trenutak.39”


kalendar-13luna 28 dana

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: