Steve Parker u Zagrebu

Steve Parker – 3 događaja u lipnju u Zagrebu
Svi mogu pristupiti ovim procesima. Nema preduvjeta

1. Večer očitavanja i iscjeljivanja 09.06. 18h
Steve će raditi tretmane svima prisutnima i nuditi pojedinačna iscjeljenja cijeloj grupi. Na ovaj način svatko za sebe može dobiti tretman, a i benefit od tretmana na drugima. Također vidjet ćete kako Steve radi tretmane sa svojim bogatim iskustvom od 13 godina u Theta iscjeljivanju.
CIJENA: 150,00 kn TRAJANJE: 3 sata

2. Večer šamanskog bubnjanja i flaute 10.06. 19:30h
Vodimo vas u šumu (stvarno!) gdje ćemo kroz duhovni šamanski ritual ići u potragu za moćnom životinjom i totem životinjama.
CIJENA: 100,00 kn TRAJANJE: 1-2 sata

3. Večer aktivacija Magnetskog polja srca i svjetlosnog tijela 11.06. 18 h
Tradicionalno najsnažniji događaj dubokih meditacija u kojima Steve daje ove iscjeljujuće procese koji pomiču granice mogućeg i iscjeljuju nas van kontrole našeg ega i uma.
CIJENA: 300,00 kn Aktivacija srca
CIJENA: 160,00 kn Aktivacija svjetlosnog tijela
TRAJANJE UKUPNO: 3 sata

Stephen Roy Parker je certificirani ThetaHealing® Majstor instruktor i praktičar s više od 13 godina iskustava u ThetaHealing®-u. On je jedan od prvih Vianninih međunarodnih učitelja i učenik na prvom ikad održanom DNK3 tečaju. Održavao je tečajeve i privatne tretmane u mnogim zemljama svijeta uključujući: SAD, Kanadu, Meksiko, Norvešku, Švedsku, Hrvatsku, Sloveniju, Tursku, Mađarsku...itd. Poznat je poznat po svojem specifičnom načinu podučavanja koje je lagano za razumjeti s mnogo humora i dosjetki, a opet se radi o tako dubokim i temeljnim znanjima za ljude. Nesebično dijeli svoje uvide, znanje i iskustvo sa svojim studentima, dopuštajući svima da dosegnu sljedeću razinu svog unutrašnjeg rasta i razumijevanja.

Procesi aktivacije koje on radi duboko su iscjeljujuća iskusta i ti procesi mogu iscjeliti mnoge nesvjesne tegobe, daleko od kontrole ega i uma. Proširuje naše sposobnosti kao ljudskog i božanskog bića.

Steve će održati sve razine (postoji 5 razina, o čemu će biti predavanje) magnetske aktivacije srca u terminu 11.06. od 18 do 20 sati, a samom procesu će prethoditi uvodno predavanje, kao i dosad, za sve koji budu došli prvi put. Moguće je primiti samo jednu razinu aktivacije po susretu, jer Steve traži da između razina aktivacije prođe barem mjesec dana, kako bi se promjene integrirale u život osobe.

Oni koji budu dolazili na iduću razinu mogu besplatno ponoviti sve prethodne razine.

Nakon magnetske aktivacije srca bit će pauza, a zatim je moguće pristupiti i drugom procesu koji Steve daje, a radi se o aktivaciji svjetlosnog tijela, ali na staničnom nivou, što je specifičnost koju radi jedino Steve. Prije procesa Steve će objasniti sam proces kroz još jedno kratko uvodno predavanje, pa tko se odluči može ostati i na toj aktivaciji. Moguće je napraviti obadva procesa jer se međusobno ne isključuju. Trajanje je otprilike 45 minuta, pa računajte ako ostanete da ćemo završiti oko 21 sat.

Prijava za aktivaciju je obavezna! Prijavite se preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

LOKACIJA Zagreb: Starotrnjanska 9b, Aero d.o.o. (Ulaz iz ulice Albe Vidakovića)

Prijave obavezne putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.