Sal Rachele ponovno u Hrvatskoj!

Sal Rachele ponovno u Hrvatskoj!
u Smart Vision Centru

Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik, sa gotovo 40 godina iskustva u razvoju ljudskih potencijala. Autor je knjiga "Integracija Duše" "Buđenje Planete Zemlje: Proročanstvo 2012 -2030", "Zemljine Promjene: Poruke kanalizirane od Utemeljitelja," i "Život na rubu, drugo izdanje" upravo je završio svoju najnoviju knjigu, "Prava Povijest Zemlje" – čiji prijevod na hrvatski očekujemo uskoro.

Sal RacheleSal je suosnivač Sananda Mystery School, online dopisnog tečaja vođenog od Lord Sanande, Isusove nadduše.

Sal provodi mnogobrojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzačašća. Njegova metoda TimeLine Healing je jedinstvena forma terapije koja omogućava duši da izlječi traume iz ranog djetinjstva ili prošlih života. Sal je također ostvareni pianist, sa nekoliko snimljenih orginalnih meditativnih muzika.

PROGRAM DOGAĐANJA U SMART VISION CENTRU:

Time Line Healing Intensive Certification Course!
TLHL class – raspored:

petak 11. rujan 18:00 – 22:00 sati
subota 12. rujan 9:00 – 18:00 sati
nedjelja 13. rujan 13:00 – 17:00 sati
(satnicu ponedjeljka prebacili smo u subotu prijepodne!)

Radionica na kojoj stječete znanja i tehnike za rad sa drugima, uz dobivanje certifikata!
Timeline Healing Tehnika (TLHT) slična je procesu regresije ili vraćanju u prošle živote, psihološkom refremingu i pronalaženju zadaće duše. Imate priliku otići u prošlost i upoznati svoja prošla Sebstva te im dati ozdravljenje i mudrost. Duše koje su prošle TLHT tehniku izvještavaju o promjenama na staničnoj razini, rješavanju fobija, čak i o genetskim promjenama onih koji boluju cijeli život, rješavanje ili poboljšanje urođenih mana, kroničnih invaliditeta, te ostalih tzv. neizlječivih bolesti.
(Sal Rachele ne daje nikakve zdravstvene tvrdnje vezane sa TLHT).

Cijena: 200,00 Eura

Večer sa Salom - predavanje na temu:
Zemljine promjene – Večer sa Utemeljiteljima
Petak 18. rujan od 19 do 21:00 sati

Zemljine promjene nastavljaju se ubrzavati dok se mi užurbano premještamo u svijetlo i slavno Novo Doba. U ovoj radionici, Sal i njegovo duhovno vodstvo upoznat će nas sa pojedinostima najnovijih projekcija u svezi s očekivanjima narednih godina. Upoznat će nas sa novim informacijama o promjenama u vremenu, klimi, potresima i vulkanima, promjenama u ekonomskom i političkom okruženju. S predviđanjima kretanja tržišta nekretnina, izgledima za rat i mir, s osobitostima područja za siguran i uspješan način života, umjesto samog preživljavanja i još mnogo toga.
Sal će kanalizirati Utemeljitelje, koji su bića čistoga svijetla iz 12-te dimenzije koja dolaze na Zemlju tijekom ključnih vremena kako bi donijeli bezgraničnu mudrost i ljubav.

Cijena 10 eura

Sal provodi i veoma zanimljive osobne konzultacije, ako ste zainteresirani javite se.

Kontakt: Dijana Posavec: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 710 300
Mjesto: SMART VISION Centar, Nedelišće (između Varaždina i Čakovca)
više informacija na: www.smartvision.hr

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: