Integralni Ekskalibur

Osnovna ideja Integralnog Ekskalibura jest da je čovjek u potpunosti odgovoran za život koji živi. To doslovno znači da smo svako iskustvo koje imamo ili mi sami stvorili ili smo sudjelovali s drugim bićima u njegovom stvaranju, ili smo dozvolili drugima da nam ga stvore. Spiritualna zrelost počinje kada prihvatimo da smo odgovorni za čitav svoj život. Tada i samo tada postajemo sposobni ukloniti bilo koje neželjeno stanje duha, osjećaja ili različite poremećaje.

SEMINAR: Integralni Ekskalibur

Seminar će se održati 29.09.2018. - 30.09.2018. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 - 17:00h.
Cijena dvodnevnog seminara iznosi 1500 kn + pdv.

Rezervacije:
Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/9i322FJSt7i9tJ2k2. Nakon prijave potrebno je uplatiti 250 kn za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobiti će te putem e-maila. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: prijava je kompletna tek nakon uplate akontacije od 250 kn (pdv uračunat u cijenu).

Kada hoćemo ukloniti neželjene sadržaje uzaludno je da ih potiskujemo i govorimo sebi da smo jači od njih. U Ekskaliburu mi činimo upravo suprotno, držeći se aksiome Gotame Bude: „Ti postaješ ono čemu se opireš!" Mi izlažemo sebe što potpunije možemo neželjenom sadržaju i tako ga dupliramo u svijesti. Tada ono može nestati! Poslije toga u stanju smo stvoriti, poželjno i pozitivno stanje. To činimo sa Ekskalibur Formulom, koju ćete naučiti u kratkom vremenu, kroz jednostavne vježbe u toku seminara.
Bit ćete iznenađeni koliko je ta formula efikasna i kako je lagana za primjenu. Tada ćete moći primijeniti tu Formulu na važne komponente svog subjektivnog Univerzuma: na stvaranje željenih osobina ličnosti, na uklanjanje fobija, tendenciju odlaganja zadataka koje trebate izvršiti, na uklanjanje negativnih emocija, uvjerenja i odluka koje su usađene u vas još od ranog djetinjstva.

Ekskalibur seminar će vam omogućiti da nakon njega pomažete i sebi i drugim bićima: članovima obitelji, djeci, prijateljima. Kruna Ekskalibura je uklanjanje teških, kroničnih problema - emocionalnih i psiholoških, od kojih ste patili najveći dio života.

VODITELJ SEMINARA:
Živorad Mihajlović Slavinski