Aromaterapija i bol - seminar

Preporučujem da poslušate najnovija istraživanja u svijetu aromaterapije koja će vam predstaviti Saša Radulović, aromaterapeut. Prije svega, Saša je očaran mirisima zadnjih desetak godina, zaljubljenik u esencije, istraživač koji uči, primjenjuje i prenosi svoja znanja. To je moj doživljaj Saše.

Lidija Delić, ravnateljica

Iskoristite priliku i naučite nešto novo...
Iskoristite priliku da naučite novo ili proširite svoje postojeće znanje na seminaru Aromaterapija i bol - od "slomljenog srca" do menstrualnih bolova, bolnog mišićno-koštanog sustava, čišćenja od negativnih situacija i ljudi, aktiviranja ljubavnih područja...

Predstavit će vam nove činjenice o primjeni eteričnih ulja i njihovim indikacijama kada govorimo o boli. Naglasak seminara biti će na novostima s kojima se Saša upoznao prilikom sudjelovanja na 8. međunarodnoj konferenciji za kliničku aromaterapiju u San Franciscu 2015. godine.

Trajanje seminara je oko 120 minuta, a na seminaru ćete naučiti:
• vrste boli (s naglaskom na emocionalnu i fizičku bol)
• eterična ulja za olakšavanje ili u potpunosti uklanjanje određene vrste boli koja nakon seminara možete primjenjivati na sebi i u obitelji te svim živim bićima (kućni ljubimci)
• kako tretirati najučestalije tegobe (glavobolja, pad energije, bolovi u leđima, zubobolja, nesanica, prehlade, emocionalne povrede i stanje "slomljenog srca")
• različiti načini tretiranja bolnih stanja eteričnim uljima (načela francuske aromaterapije i primjene eteričnih ulja dermalnim, oralnim i vaginalnim putem)
• kako stil življenja utječe na učinkovitost tretmana aromaterapijom
________________________________________

Seminar je namijenjen kako onima koji žele znati više tako i onima kojima će ovaj seminar biti prvi korak upoznavanja i primjene eteričnih ulja.

TERMINI ODRŽAVANJA SEMINARA:

15.04.2016. s početkom u 17:30h (petak)
22.04.2016. s početkom u 17:30h (petak)
(U slučaju popunjenja navedenih termina bit će organiziran dodatan termin 29.04.)

LOKACIJA:
Učilište Galbanum, Nova cesta 4, 10 000 Zagreb

NAKNADA ZA PRISUSTVOVANJE SEMINARU: 200 kn

PRIJAVE:
Broj mjesta je ograničen na maksimalno 20 polaznika. Sve prijave vrše se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijava mora sadržavati ime, prezime, kontakt broj, adresu i OIB (u prijavi obavezno navesti i termin za koji se prijavljujete). Sve ostale informacije možete dobiti putem e-maila ili mobitela: 099/2215 - 444, kontakt osoba Mario.