Grupne Aroma gong meditacije

S veseljem vam najavljujemo petu od 12-to ciklusne grupne Aroma gong meditacije
...u Zagrebu, Ljudevita Jonke 6, velika dvorana, III. kat, petak 06.05.2016. u 19:00 sati.

Pridružite nam se i vi u ovom 90-o minutnom
MIRISNOM ZVUČNOM PUTOVANJU ...
Aroma gong meditaciji "Mirisom i zvukom kroz vrijeme i prostor"

Spremni za novi zvučni petak 06.05.2016.; novi parfem (novi mirisi), nova zvučno-mirisna kupka, nova doza opuštanja i uživanja?

U suradnji s kolegom i članom udruge Anias de Moras, zvukoterapeutom Zoranom Malin , krećemo u novi mjesec -svibanj!

Doista, svibanj uvijek odiše nekom sexy energijom! Sve značajno za daljnju budućnost dogodi se upravo u svibnju, koji se odaziva i na ime rožnjak i maj. Ušli smo u mjesec i vrijeme kada iz zemlje izbija bujno zelenilo, svježe lišće i zelena trava, nakon svih onih hladnih i tmurnih dana. Nakon vetivera, đumbira + geranija, muškatne kadulje + bergamota te puzajućeg miloduha + ružmarina kt. cineol, u svibnju želim nešto potpuno drukčije. Želim nešto razuzdano, želim nove prilike, nove osobe s kojima ću flertovati, želim uzbuđenje u trbuhu i slatku slobodu kao u ranim dvadesetim godinama... Želim imati svibanj kakvog sam imao u 26. godini, to želim! Nesputanost, slobodu, besane noći i duge šetnje šumom, dok osjećam taj miris voljene osobe, eto to želim! I zato ću osloboditi energije LIMETE, LIMUNSKE TRAVE i LICEJE; pustiti ću divlju struju tih ulja da podrže moju namjeru; neka budu kokreatori manifestacije koju tražim.

Limeta zbog svojih egzotičnih citrusnih nota, zavodljive arome i umirujućih svojstava donosi mentalnu jasnoću; limeta nas snaži, stimulira psihu i tijelo te potiče kreativnost u nama. Limeta (Citrus aurantifolia i Citrus latifolia) je agrum porijeklom iz jugoistočne Azije. Smatra se da je riječ o hibridu nastalom križanjem limuna i cedra, iako se dio znanstvene zajednice ne slaže s tom idejom. Zbog svoje prepoznatljive arome, naglašenije nego kod limuna te izražene kiselosti soka, nalazi primjenu u kulinarstvu te u proizvodnji eteričnih ulja. Najveći svjetski proizvođači su Meksiko, Egipat i Indija. Liceja (Litsea citrata) potječe iz tropske azijske regije, stablo glatkih i zelenih listova koje nam daje eterično ulje toplog i egzotičnog, limunasto-travnatog, mirisa. Liceja djeluje protuupalno, smirujuće, sedativno, antidepresivno i dobar je fungicid (zbog nerala i geraniala). Ovom eteričnom ulju valja dati prilku kod artritisa, reume i nesanice (sugestija - kombinacija s gorkom narančom!).
Limunska trava (Cymbopogon citratus), eterično ulje, pomaže kod sportskih ozljeda i istegnuća, doprinosi mješavinama protiv celulita i pretilosti, pruža zaštitu od insekata te energetski podiže. Za limunsku travu vjeruje se kako ima moć čišćenja prostora od negativnih energija - prostorije i osobe, nakon limunske trave, poprimaju drukčiju (svježiju i veseliju) energiju...

MANIPULATIVNA MAGIJA LJEKOVITIH ETERIČNIH ULJA - svakog mjeseca kreirati ćemo atmosferu za ostvarenje naših želja tog mjeseca; jasno ćemo vizulaizirati potrebe i ciljeve koje imam u tom mjesecu a potrebnu pomoć dobiti ćemo od duše biljke (eteričnog ulja). Stari su narodi znali kako je aromaterapija najblagotvornija veza između uma i tijela te da se pomoću nje budi i harmonizira vitalna energija. Od pamtivijeka eterična ulja oplemenjuju svete rituale i molitve i koriste se u najmoćnijim tajnim magijskim znanjima. Eterična ulja i mirisne preparate koristili su najveći čarobnjaci Orijenta prilikom kontaktiranja bića iz duhovnog svijeta, u egzorcističkim seansama, spravljanju zapisa i amajlija te općenito u obredima takozvane "bijele magije". Znanja i mudrost vještih žena - iscjeliteljica i drevnih šamana, koji su iz bogate zemaljske riznice uzimali darove majke prirode, da bi liječili i obnavljali te se napajali energijama cvijeća, drveća i šuma, palo je u zaborav.

Ali ipak, ono što je s vremenom počelo padati u zaborav, ostalo je sačuvano unutar nekih paganskih kulteva, čiji su vračevi i iscjelitelji drevnu mudrost prenosili s koljena na koljeno, pa i kroz narodne predaje i lokalne mitove. Aromaterapeut Radulović, vješt kreator mirisnih čarolija, podsjetit će vas na ta stara znanja koja zadnjih godina ponovo izranjaju i podsjećaju da je njihova snaga i dalje ovdje - svima nama na usluzi.

Svaki polaznik dobiti će parfem sastavljen od eteričnog ulja koje je Saša odabrao kao energetski najprikladnijeg za ovaj, koji će nas miris pratiti i kroz meditaciju..

Saša Radulović, certificirani aromaterapeut

Svakako ponesite prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje), te bocu vode ili čaja... i naravno, otvoreno srce.

Dobrodošli su svi, bez obzira, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Zbog ograničenosti prostora i osiguravanju količine parfema prijave na mail ili putem sms-a su OBAVEZNE:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili 095 6392 035 Zoran..

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Kako se radi o edukativnom dođađaju, isti se participira preporučenom donacijom od 100 kn.

Pridružite nam se na ovom zvučnom putovanju... poslušajte našu mirisnu gong priču...

Izvođači gong meditacije: Karmen Malin i Zoran Malin.
a sa mirisnim esencijama upoznat će naš certificirani aromaterapeut Saša Radulović

Dobro nam došli!

--
Srdačan pozdrav ☾