UVODNI SEMINAR SISTEMSKIH KONSTELACIJA

NLT - Konstelacije seminar UVODNI SEMINAR SISTEMSKIH KONSTELACIJA JE PREDUVJET ZA UPIS U ŠKOLOVANJE ( početak u jesen 2016.)

"Rezultat terapeutskog rada ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti i otvorenosti klijenta. Činjenica je da smo ograničeni uvjerenjima i činjenica je da ne možemo znati granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U svakoj sekundi u nama se odvijaju desetine mikro procesa i u svakom trenutku imamo novu i drugačiju točku ovdje i sada i imamo novu mogućnost". Lidija Delić

ZAGREB: 17.09. - 18.09.2016. od 10:00 - 17:00h (pauza za ručak od 13:00 - 14:00h)
NLT - No Limit Therapy, Team and Teaching novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Lidija Delić, osnivač je NLT-a kao spoja svih znanja i iskustava nakon 25 godina istraživanja i dubokog rada na vlastitoj transformaciji.

Dvodnevni seminar namijenjen je jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju i transformaciji dubokih unutarnjih nelagoda. Kroz niz vježbi polako i sigurno ćete se susresti sa sa svojim uvjerenjima i svojim ograničenjima.

Svako nesvjesno reagiranje u određenoj životnoj situaciji govori o nerazriješenom unutarnjem konfliktu. Vaše tijelo priča vašu životnu priču i vaše tijelo pohranjuje sve doživljene situacije i emocionalne reakcije i ti "pospremljeni naboji" formiraju obrasce ponašanja koji su prepreka samoostvarenju.
Namjera seminara je da nevidljivi dijelovi postanu vidljivi. Igranjem uloga u sistemima, razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu se problemi, napetosti, zapletenosti, negativni osjećaji iznose na vidjelo.

Kroz niz vježbi upoznati ćete sami sebe i prepoznati ćete vlastite naučene obrasce ponašanja. Osobni razvoj svjesnosti rezultira promjenom ponašanja. Nakon toga više ništa nije isto. Točnije, oko nas je sve isto ali naša percepcija daje novu dimenziju.
Spoznaja i prepoznavanje naučenog obrasca ponašanja, rezultira promjenom ponašanja. Nakon toga više ništa nije isto.


TEME:
SUBOTA
• Povijest konstelacija
• Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
• Ritualne rečenice
• Niz vježbi u paru ili grupi ( rad sa svojim dijelovima, dileme, zahvalnost... )
• Meditacija

NEDJELJA
• Moje tijelo - moja intuicija - moj putokaz (vježba)
• Genogram - osnove izrade genograma i rad sa genogramima
• Medicinski kotač - vježba
• Meditacija
Indijanski narod je smatrao da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike sile i moći čija se energija može koristiti za našu dobrobit. Korištenjem kotača koji djeluje na više razina spoznat ćete u kojoj ste fazi svoga životnog ciklusa.
Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila.
Crni Los, Oglala Sioux

TERMIN ODRŽAVANJA SEMINARA
ZAGREB: 17.09. - 18.09.2016. od 10:00 - 17:00h (pauza za ručak od 13:00 - 14:00h). Cijena dvodnevnog seminara iznosi 800 kn (u cijenu nije uključen iznos PDV-a). Svoje predbilježbe možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela: 099/2215-444 (kontakt osoba Mario).


VODITELJ: Lidija Delić,voditelj sistemskih konstelacija, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)