Gong meditacija "PUTOVANJE KROZ VRIJEME I PROSTOR"

Dragi svi, evo nakon podulje ljetne stanke ponovno ulazimo u redovnu sihtu održavanje gong meditacija u Zagrebu.
Tako da već ovog vikenda imamo priliku uživati u pozitivnim vibracijama., te s veseljem vam najavljujemo grupnu zvučnu (gong) meditaciju  u Zagrebu, Gacka 16, I.kat, nedjelja 25.11.2018. u 19:00 sati.

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice...

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Prijave zbog ograničenosti prostora OBAVEZNE na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili mob 091 30 60 330 Zoran
participacija iznosi: 50 kn

Dvorana je izuzetno tiha i ugodna, sa ugrađenim podnim grijanjem. ali svakako ponesite prostirku i dekicu ili vreču za spavanje kako bi vam bilo dovoljno udobno da se možete prepustiti zvuku, i naravno bočiću vode ili čaja.

Parking osiguran za one koji dolaze automobilom

Vidimo se.. :)

Lijepi pozdrav,

www.centar-luna.com
Karmen Malin +385 91 60 53 922
Zoran Malin +385 91 30 60 330

 ♥