Mini radionica konstelacija u Zagrebu

Najavljujemo MINI RADIONICU konstelacija pod vodstvom g. Vedrana Kraljete, koju planiramo održati u utorak 31.01.2023. s početkom u 16h.

Dobrodošli ste pridružiti nam se u zabavnom druženju i radu na sebi!

Maksimalni broj prijava je do 5 radova i 10ak sudionika stoga svoje slobodno mjesto rezervirajte već danas!

Ukoliko želite postaviti temu/rad na problematici koju ste spremni rješavati ili pak sudjelovati kao reprezentant i podrška drugima u radu, Vaše slobodno mjesto rezervirajte što prije putem ovog maila; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Broj prijava je ograničen i prijava je OBVEZNA najkasnije s datumom 30.01.2023.

Prilikom prijave Vas molimo da navedete status sudjelovanja ( tema PRIVATNA, POSLOVNA ili SUDJELOVANJE ) te datum Vašeg dolaska.

Sve ostale važne informacije dobiti ćete nakon prijave kao i lokaciju održavanja vikend druženja!
Dobrodošli ste pozvati svoje članove obitelji, prijatelje i sve zainteresirane za metodu konstelacija i promjene na sebi!
DOĐITE I UNESITE POZITIVNE PROMJENE U SVOJ ŽIVOT! :)
SIKON TIM JE TU ZA VAS! :)


Organizator za SIKON MREŽU (Hrvatska)


O konstelacijama
Konstelacije, utemeljitelja Berta Hellingera su se tijekom zadnjih 30-40 godina, nastavile razvijati u raznim smjerovima. Među mnogim novim pristupima Berta & Sophie Hellinger, manifestiranje ’polja znanja’, u tišini i bez riječi će sudionicima radionice predstaviti VEDRAN KRALJETA, uz meditacije i vježbe za produbljivanje korisnih efekata ovog procesa i njegovo dublje razumijevanje.

Prijave, IVES SABLIĆ
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Intervjui Vedrana Kraljete o konstelacijama se mogu pogledati na slijedećim internet link-ovima:


https://radio.hrt.hr/radio-split/clanak/hellingerove-metode-konstelacijeunutarnjeg-sklada/190524/ (audio snimka iz 2019)
http://konstelacije.com/konstelacije/?page_id=86  (video s Bertom Hellingerom)


vedran1O VODITELJU RADIONICE VEDRANU KRALJETI:

Sin, brat, suprug i otac. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, i terapijskom radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Posebno je motiviran i radi s pojedincima, parovima, obiteljima i obiteljskim poduzećima u zemlji i inozemstvu. Dugogodišnji je poduzetnik, coach i konzultant.
Uveo je i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ sistemskih konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. Živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Egiptu, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera i autor članaka o sistemskim
konstelacijama. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru. Kroz radionice, javna predavanja, napise, medijske nastupe i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i njeguje razvoj „Hellingerovih“ konstelacija. Jedini je registrirani voditelj konstelacija i prvi član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske.
Možete ga kontaktirati e-poštom na @:

 


♦