Heal Your Life radionica

"Bebe ne moraju ništa posebno činiti da bi bile savršene jer su već takve rođene i ponašaju se kao da to znaju. Ne boje se tražiti što žele. Slobodno izražavaju svoje osjećaje. Svi znaju kad su bebe ljutite, ali svi znaju i kad su sretne. Tada njihov osmijeh ozari cijelu sobu. I VI STE BILI TAKVI!

Nikad ne vjerujem pacijentima koji me pokušavaju uvjeriti da su grozni i da ih nitko ne voli. Moj je posao da ih vratim u stanje duha kada su znali kako voljeti sebe."

Riječi su to Louise Hay, autorice brojnih knjiga, predavanja, radionica i medijskih istupa u kojima nudi praktične metode za uklanjanje strahova i korištenje punog potencijala vlastitih stvaralačkih snaga.

Upravo takva je i ova iscjeljujuća Dvodnevna radionica, temeljena na njezinoj filozofiji.

Prepoznajete li se u nekoj od rečenica?

♦ Imam loše međuljudske odnose.
♦ Financijska situacija mi je loša.
♦ U životu mi ništa ne ide od ruke.
♦ Bojim se naplatiti pravu cijenu za ono što radimo.
♦ Odugovlačim sa stvarima koje bi mi donijele dobro.
♦ Privlačim prijatelje i ljubavnike koji me ponižavaju.
♦ Osjećam bolove, imam višak kilograma...
...
Koji je vaš problem?

Bez obzira na problem, početak riješenja je odnosu prema Sebi. Svaki problem nam pokazuje koliko smo se udaljili od samih sebe, svojih želja, ciljeva, snova... svoje radosti. Problem je pozivnica za povratak Sebi, povezivanje sa izvorom u sebi koji nas preplavljuje ljubavlju, koji čisti sve slojeve i otkriva veličanstvenost našeg bića.
Transformirajući put od problema do riješenja potražite na transformirajućoj Dvodnevnoj radionici po filozofiji Louise Hay.

Vrijeme:
16..09.2017. Subota 10:00 - 16:00
17.09.2017. Nedjelja 10:00 - 16:00

Mjesto: Ciruss - centar za razvoj svijesti i stvaralaštva
Scarpina 5, Rijeka

Voditeljica:
Ines Božinovski
Heal Your Life trener
Relax Kids Coach
dipl. oecc.

Nekad i sama u potrazi, ključ sam pronašla u ovoj iscjeljujućoj radionici. Mnoge slojeve sam upravo ovdje isprala, a potom s lakoćom poletjela i letim tamo gdje me radost zove. Sada radosno i s ljubavlju vodim Vas na Vašem putu širenja vlastitih krila.

Po završetku vikend radionice druženje nastavljamo uz svakodnevni kontakt još 21 dan kada praktično primjenjujemo sve što smo saznali, naučili i spoznali tijekom radionice.

Broj polaznika je ograničen radi što kvalitetnijeg pristupa svakom pojedincu. Stoga vas molim da se PRIJAVITE u inbox, na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob: 099 599 7368.

Tu sam za sva vaša dodatna pitanja :)
Prijave traju do 13.09.2017.

Nek vas ljubav vodi ♥

Hvala najljepša i svako dobro ?

Ines ?