Otvaram svoje srce za ljubav - 4 reiki tretmana na daljinu

Pozivam vas da mi se pridružite u visokoj vibraciji bezuvjetne ljubavi koju ćemo primati u četverodnevnoj seriji reiki tretmana na daljinu od 14.05.2018. (ponedjeljak) do 17.05. (četvrtak), svaku večer od 21:30 - 22.15!

Serija je posvećena OTVARANJU SRCA ZA LJUBAV - bezuvjetnu ljubav za kojom svi žudimo! Uz ovu primarnu namjeru, reiki će raditi holistički na svim razinama te će svatko od nas dobiti ono što mu u ovom trenutku najviše treba. 

Radit ću s Lightarian Reikijem, anđeoskim reikijem koji je jedinstven u svijetu i kojeg osobno koristim jer me njegova prekrasna energija bezuvjetne ljubavi svaki put iznova oduševljava!

Tretmani djeluju duboko iscjeljujuće i osnažujuće na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini uzimajući u obzir cjelovitost našeg bića, a ne samo pojedinačne simptome. Izuzetno podižu našu osobnu vibraciju i dovode naše tijelo, duh i um u savršenu ravnotežu.

Više o reiki tretmanima, njihovom djelovanju i brojnim blagodatima možete pročitati na http://kreativnicentardea.hr/reiki-bliss/, s napomenom da se ovi tretmani neće pozivati, već ću ih raditi u gore navedeno vrijeme za cijelu grupu. 

Ukoliko nekome ova 4 tretmana ne budu dovoljna, možemo nastaviti dalje individualno s reiki lopticama koje ćete sami pozivati prema mojoj uputi. Osim što su vrlo pristupačne po cijeni, reiki loptice su maksimalno prilagođene brzom ritmu života jer ih sami pozivate u bilo koje doba dana kada vama najviše odgovara. Klijenti ih obožavaju!

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Upiti: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena za 4 tretmana: 300 kn ili 42 Eur za uplate iz inozemstva 
Plaćanje: Najkasnije do 11.05.2018. (petak) po zaprimljenoj ponudi. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Zagrljaj, 
Afrodita Mikić Marković, prof. 

Afrodita je certificirana majstorica i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, ovlaštena voditeljica programa duhovnog razvoja Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, certificirana Theta Healing® praktičarka, strastveni reiki terapeut i anđeloterapeut. Voditeljica je Kreativnog centra Dea. 

dea logo

www.kreativnicentardea.hr

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/kreativnicentardea