RADIONICA KONSTALACIJA - Odnos s ocem i pretcima


RADIONICA KONSTALACIJA 26.05.2018. Zagreb, Tema: Odnos s ocem i pretcima

ZAGREB, Subota 26.05.2018.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Iscjelite svoj odnos s ocem i energijom oca na radionici konstalacija kroz stručno vodstvo u sigurnom okruženju (možete raditi i neku drugu temu, ali dnevni fokus će biti na odnosu s ocem).

Naš otac živi u našem umu i srcu cijeli naš život, bez obzira je li još živ ili nije. Kroz odnos s njim izgradili smo brojne naše poslovne i obiteljske odnose.

Važno je razmjeti ulogu figure oca u energetskom polju naše obitelji. Dobar odnos s njim daje nam podršku i potporu kroz cijelu našu strukturu. BEZ OBZIRA DAJE LI OTAC STVARNU FIZIČKU POTPORU ILI NE. BEZ OBZIRA JE LI ON ŽIV ILI NE!

Naš otac je dobio snagu i prodornost od svog oca i njegovih predaka. Ta kvaliteta omogućava nam da idemo naprijed. Ako nedostaje, ili je polovična imat ćemo zapinjajuće situacije u životu. Kroz ovu radionicu možete iscjeliti te kvalitete i integrirati ih u sebe.

Uloga muške energije je podrška ženi, daje joj smjer i uređuje kvalitetu kaosa koji žena prirodno ima u svojoj energiji. Ukoliko otac nije posjedovao kvalitete uređivanja i usmjeravanja ženske energije i vama će to nedostajati. Od ženskog kaosa muškarac se grije i napaja, primanje toga ključno je zdravo i uspješno funkcioniranje nas kao osobe.

Iscjeljujući odnos s ocem mi izgrađujemo svoju kvalitetu usmjeravanja svoje muške energije unutar nas.

Svaki muškarav i žena može imati benefita od toga.

Što razara našu mušku energiju u nama?
Svađe i sukobi u obitelji, alkoholizam i droge (ovisnosti), zlostavljanja: psihička, fizička, verbalna, emocinalna (i silovanja), traume i šokovi, gubitci (smrti, rastave, nestanci...). Pasivna agresija i aktivna agresija.

Iscjeljenje
Dovodeći kod sebe odnos s ocem u zdravu poziciju vi iscjeljujete te energije u sebi i otvarate se za korištenje snažnog muškog potencijala. Dobivajući podršku muških predaka kroz tu liniju počinje teći snaga i moć, omogućavajući nam da se povežemo sa svim pozitivnim apektima te sile, kao što su ponos, zaštita, integritet i fokus.

Ukoliko imate zategnut odnos s ocem/djedom ili drugim pretcima, nikakav odnos ili dobar odnos koji želite poboljšati, konstalacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste odnosu ocem/djedom/pretcima. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema ocu i očinskoj energiji te pretcima koji su došli prije nas, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaš odnos sa muškom linijom i pomoći vam da dobijete podršku i snagu iz polja vaše obitelji, kako bi vaš život dobio na punini, a vi mogli doprinijeti životima drugih iz točke najvišeg dobra.

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:
PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)

 ♦