SPLIT: RADIONICA KONSTELACIJA 02.06.2018., Obiteljske konstelacije

Pozivamo vas na radionicu Konstelacija u Splitu sa voditeljicom Ines Lazarević Rukavina.
Konstelacijama je cilj dobiti uvide u odnose i situacije koji vas pritišću i ne dozvoljavaju naprijed.
Zajedničkim radom i doprinosima pronaći ćemo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

Konstelacije nam omogućavaju da na energetskoj razini, kroz polje srca i duše dođemo do uvida te promijenimo svoj odnos prema situaciji koja nas pritišće. Upravo na taj način otvaramo mogućnost za drugačije.

Vrlo su učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućava uvid u bit problema i najsloženijih životnih situacija, te u moguća rješenja i odgovore. Često ih koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, pa i kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumjeti i prihvatiti samoga sebe, kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose, te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Kako se rade konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.

Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obavezna.

SPLIT, Subota 02.06.2018.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Split
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16

Donacija za sudjelovanje na radionici konstelacija je 330 kuna.

Za dodatne informacije možete nam pisati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 097 71 2 72 96 (Karolina). Mjesto održavanja: Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).