RADIONICA DRVO ŽIVOTA I ZNANJA

Pozivam Vas na radionicu Drvo Života i Znanja. Radionica se sastoji od dva dijela. Prvi dio radionice se održava 14.6., a drugi dio radionice 15.6. Moguće je prisustvovati samo na prvoj radionici. 

Za dodatne informacije i prijave pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DRVO ŽIVOTA – PRVI DIO
14.6. 2018. četvrtak.
17 h do 20 h
Maye su Drvo života zvale Yax Che. Ono je prikazivalo 13 dimenzija. Drvo Života kod Maya predstavlja i centar kozmosa iz kojeg se sve stvara, rađa. Na poklopcu sarkofaga Pacal Votana je prikaz kako iz njegovog solarnog pleksusa raste veliko galaktičko Drvo. Osim teoretskog znanja radionicu završavamo meditacijom - povezivanje sa Drvetom života.

DRVO ŽIVOTA – DRUGI DIO
15.6. 2018. petak
17h do 20 h
Radionica praćenja Galaktičkog Drveta Života i Znanja - Hunab Ku 21.
Na ovoj radionici polaznici se upoznaju sa praksom Galaktičkog Drveta Života i Znanja Hunab Ku 21. Hunab Ku predstavlja centar galaksije. Svakodnevnim praćenjem energije dana kroz Galaktičko Drvo Života i Znanja otvaramo se visokim svjetlosnim frekvencijama, pokrećemo evolutivne procese, širimo svijest, aktiviramo galaktičke arhetipe u svojem svjetlosnom tijelu. Ova praksa praćenja strukture Galaktičkog Drveta Života i Znanja podržava povezivanja sa sljedećom dimenzijom svjesnosti. Unutar ove strukture se nalaze razni oblici svete geometrije. Također, ova struktura Galaktičkog Drveta predstavlja višedimenzionalnu mapu svjesnosti čiji je cilj uspostavljanje potpuno nove percepcije i iskustva vezanog za stvarnost – širenje svijesti i osvještavanje povezanosti sa frekvencijama koje primamo iz galaksije.
Polaznici se upoznaju sa novom praksom pomoću koje sudjelujemo u novoj stepenici evolucije.

Za dodatne informacije i prijave pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

drvo života 1Predavanja, radionice i inicijacije održava:
Vesna Šantak, članica Zaklade za Zakon Vremena, Pokreta za Mir, te promjenu kalendara na 13 luna 28 dana. Proučavanjem drevnih Maya i Inka bavi se od 80' tih godina. Bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, Reikijem i art terapijom. Također, inicirana je u Munay ki 9 rituala kroz liniju Q’ero šamana.
Prenosi incijacije Munay ki 9 rituala, blagoslova.

Više o mayanskom kalendaru možete pratiti na facebooku i blogu:
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Također, o mayanskom kalendaru možete pogledati emisije na ovim linkovima:

Na rubu znanosti - emisija o Mayanskom kalendaru



Drugačija Tv - emisija o Mayanskom kalendaru

In lak'ech!

 ♦