POZIV NA UPIS PROGRAMA OSOBNI RAZVOJ u IPD Centru

Upis u program Osobni razvoj (OR) je još uvijek otvoren do sredine siječnja.

Što je Osobni razvoj, od čega sve se sastoji program, što nam program donosi na osobnom nivou i koji su sve benefiti možete pogledati na online predavanje Tomislava Kuljiša ”Osobni razvoj – zašto i kako?”

.be

Za upis programa i sve dodatne informacije javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ukoliko želite što brži odgovor dodajte i svoj mobilni broj u mailu :)

Što je Osobni razvoj?

Četverogodišnji program Osobni razvoj namijenjen je psihološki zdravim osobama koje se žele posvetiti vrlo konkretnom i duboko transformativnom radu na sebi u cilju daljnjeg emocionalnog sazrijevanja te psihološkog i duhovnog razvoja. Program omogućava dobivanje uvida u najranija iskustva iz perioda kojeg se ne sjećamo, a koja su nas odredila i koja su utjecala na:
- naše današnje funkcioniranje
- naš doživljaj svijeta
- našu sliku o sebi
- stupanj životnosti
- povezanost sa sobom
- emocionalnu zrelost
- kapacitet za uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugima (partneri, djeca)
- kapacitet za roditeljstvo
- cjeloživotno zdravlje...

U ranim iskustvima leže korijeni današnjih uobičajenih ljudskih problematika koje narušavaju kvalitetu života i OR je posvećen radu na izvorima problema, a ne na posljedicama i simptomima.
Osobni razvoj nam omogućava da sve ono što smo sagledali gdje nismo zadovoljni u svom funkcioniranju i osjećanju sebe, konačno počnemo i mijenjati kroz dublji i strukturirani rad na sebi. Više o tome što Osobni razvoj jeste, a što nije saznajte na:
http://ipd-center.eu/programi/osobni-razvoj

Sadržaj programa osobni razvoj
Program svake godine OR-a se sastoji od:
- iskustvenog dijela (21 radionica unutar pet modula godišnje: petak navečer, cijela subota i pola nedjelje)
- video predavanja (koja su zamjena za dodatne dolaske)
- te 6 interaktivnih predavanja uz obavezni primjereni tempo individualnog terapeutskog rada.

Više o sadržaju OR-a možete saznati na:  http://ipd-center.eu/sadrzaj-programa-osobni-razvoj/

Što nakon OR-a?
Za one koji se kasnije žele baviti terapeutskim radom OR je ujedno i trening za terapeuta osobnog razvoja koji se nastavlja sa petom i šestom godinom. Nakon što se dovrši proces verifikacije našeg programa pri Europskoj asocijaciji tjelesno orijentiranih psihoterapija, završeni polaznici Terapeutskog treninga će dobiti diplomu za terapeuta Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije.
Dobrodošli!
Vaš IPD tim