RADIONICA PARTNERSKIH KONSTALACIJA 24.02.2019. Zagreb

TEMA: Partnerstva i bivši partneri
ZAGREB, Nedjelja 24.02.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Za veljaču kažu da je mjesec ljubavi, stoga smo ovaj puta odlučili raditi temu partnerstva, jer se kroz njih najviše susrećemo s ljubavi.

Davanje i primanje u intimnim odnosima su regulirani uzajamnom potrebom za ravnotežom, ali se između partnera ne razvija značajna razmjena ako oboje nisu spremni iskusiti povremenu neravnotežu. To je slično hodanju - mirno stojimo kada želimo održati ravnotežu mirovanja, a padamo ili ostajemo ležati kada potpuno izgubimo mogućnost kretanja. Ali ritmičkim gubljenjem ravnoteže i ponovnim njenim uspostavljanjem krećemo se naprijed, hodamo.
Kada je ravnoteža postignuta, odnos može biti završen ili može biti obnovljen i nastavljen kroz novo davanje i primanje. Partneri u intimnim odnosima su jednaki - iako različiti - u njihovoj razmjeni, i njihova ljubav uspijeva i nastavlja se kroz ravnotežu davanja i primanja kako u pozitivnom tako i negativnom smislu.

Njihova razmjena prestaje kada je postignuta točka statične ravnoteže. Kada jedan uzima bez davanja, tada drugi ubrzo gubi želju da više daje. Kada jedan daje bez uzimanja, drugi tada ubrzo ne želi više primati.

Ulomak iz knjige "Nevidljivi zakoni ljubavi" B.H.

Kako biste poradili na odnosu s vašim partnerom/partnericom i otpustili bivše veze, pridužite nam se na radionici konstelacija na kojoj ćemo se upravo dotaknuti ove teme "Partnerstvo i bivši partneri".

Otkrijte kako ljubav može uspjeti u vašem odnosu!

Kako se rade Konstelacije?
Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:
PRIJAVA NA RADIONICU
Za dodatne informacija možete nam pisati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka


O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)

 ♦