Edukacija za osobni rast utemeljena na tjelesno orijentiranoj terapiji i energetskom radu

Upisi u trogodišnju edukaciju osobnog rasta - Snaga namjere.

Centar Snaga namjere provodi edukaciju za osobni rast utemeljenoj na tjelesno orijentiranoj terapiji i energetskom radu. Postanite dio četvrte generacije studenata u sezoni 2019/2020. O čemu se radi?

Otrogodišnji program letakvo je program iskustvenoga učenja i rasta na svim razinama našega postojanja. Istražujemo osobni razvoj preko tjelesnog, emocionalnog i psihičkog svijeta od ranog djetinjstva, procesa odvajanja i individualizacije, do odrasle dobi i preuzimanja odgovornosti za vlastiti život.

Rad je vrlo iskustven – uči se tijelom, emocijama i kognitivno. Obrasce koje nesvjesno prakticiramo, i često se identificiramo s njima, razotkrivamo svjesnim promatranjem i prisutnošću u tijelu. Na taj način počinjemo živjeti više tu i sada te jasnije određujemo prioritete u vlastitom životu.

Vjerujemo da svatko od nas ima jedinstven način za otvaranje svojih kapaciteta i kvalitetnije ispunjenje svojih istinskih potreba. Cjelovitiji pristup učenju preko pokreta, tjelesnosti, iscjeljivanja i svjesnosti, kao našeg najvećeg kapaciteta, širi naše postojanje. Integriranje razina postojanja omogućuje nam da živimo i tjelesno i emocionalno i duhovno bez osjećaja podijeljenosti.
Naročito je važno u ovom pristupu da informacije, bilo psihološke ili duhovne, budu uzemljene kroz tijelo i emocije da ih zaista možemo živjeti i poznavati. Ono čemu težimo jest unijeti ravnotežu između unutarnjeg svijeta, međuljudskih odnosa i znanja iz mnogih izvora.

Vrijedi li uložiti u sebe kao glavnu nagradu?
Ili su nagrade još uvijek negdje vani?

Istražite za sebe na uvodnim besplatnim radionicama.

Više o edukacijama pogledajte ovdje.

centar Snaga namjere
Račićeva 5/1
www.snaganamjere.com
+385 98 350 680