Theta supervizija

Supervizija u Theta healing-u: Supervizija je proces koji se odvija između theta praktičara i iskusnijeg theta praktičara kako bi theta praktičar razvijo svoje profesionalne vještine u radu s klijentima te stekao sigurnost i samopouzdanje kao i iskustvo u samom radu.

Ovo je namijenjeno theta praktičarima koji žele biti terapeuti ili već jesu terapeuti.

• Ako želite biti terapeut ovaj proces će vas nadograditi i pripremiti da budete osoba od povjerenja i da znate što činiti kada vam klijenti pristupaju s određenim problemima.

• Ako već jeste terapeut onda vam ovaj proces omogućava da nastavite biti kvalitetan terapeut i da se stalno nadograđujete, te da se znate nositi s povećanjem u broju klijenata, povećanjem u broju teški priča i slušanja ljudi koji su u problemima, a da pritom ostanete i dalje svoji

„Ako ne možeš tražiti pomoć bez samooosuđivanja, ne možeš ni pomoći bez osuđivanja onih kojima pomažeš.“
Brene Brown

Rastući i razvijajući sebe kroz proces supervizije vi postajete bolji terapeuti.

Poznato je da u svim smjerovima i vrstama edukacija za terapeute postoje supervizije, koje su budućem terapeutu nužno potrebne kako bi što lakše, brže i efikasnije prevladao strah od samoga rada s klijentima te kako bi stekli samopouzdanje i sigurnost u samome radu.

Već postojećim iskusnim terapeutima ovaj proces postaje sustav potpore i podrške te pravo “osvježenje” i širenje vidika za novi pristup.

Možete izabrati između 2 tipa supervizije:

LAGANICA
• 2x mjesečno (u dogovorenom terminu) individualne konzultacije u trajanju od 45 minuta
• 1x theta tretman u trajanju od 60 minuta vezan na temu koju prolazimo na individualnim konzultacijama
• 5x mjesečno prilagođene i pomno razrađene vježbe za povećanje terapeutskih sposobnosti
• 2x kupon za dolazak na grupu za theta meditaciju gratis (u Zagrebu redovno svaki tjedan ponedjeljkom i četvrtkom, u Rijeci od jeseni)
• 1x telefonski poziv tjedno od 17 do 20 sati za sva dodatna pitanje ili poteškoće koje nastanu, a niste sigurni kako to riješiti

Individualne kontultacije sadrže: kompletno vođenje kroz razvoj i rast supervizanta, prolazimo skupa sve nejasnoće, pitanja, strahove… Dobivate određene vježbe kao i savjete kako što bolje napredovati i razvijati se kao terapeut. Učite i vježbate profesionalan pristup kao i dobivate terepeutsku potporu u radu i vlastitom razvijanju.

CIJENA:
Svi djelovi posebno: 1950 kn
Paket laganica, popust 50%: 980 kn

Sve elemente paketa potrebno je iskoristiti unutar 30 dana. U suprotnom se poništavaju, ali moguće je 5 dana produžetka u slučaju nepredvidivih okolnosti u dogovaranju termina.


MORE
• 6x mjesečno (u dogovorenom terminu) individualne konzultacije u trajanju od 45 minuta
• 3x theta tretman u trajanju od 60 minuta vezan na temu koju prolazimo na individualnim konzultacijama
• 5x mjesečno prilagođene i pomno razrađene vježbe za povećanje terapeutskih sposobnosti
• Neograničen broj dolazaka na grupu za theta meditaciju u toku trajanja programa (u Zagrebu redovno svaki tjedan ponedjeljkom i četvrtkom, u Rijeci od jeseni)
• Neograničena dostupnost supervizora telefonski svaki radni dan od 10 do 20 sati za sva dodatna pitanje ili poteškoće koje nastanu, a niste sigurni kako to riješiti
• 2x snimanje Aura Camerom vaše aure i čakri kao i kompletna analiza vašeg stanja i stručno objašnjenje dobivenih rezultata (na početku rada i na kraju rada)
• 1x theta vježbaonica u Theta Centru

CIJENA:
Svi djelovi posebno: 6460 kn
Paket more, popust 45%: 3500 kn

Sve elemente paketa potrebno je iskoristiti unutar 30 dana. U suprotnom se poništavaju, ali moguće je 5 dana produžetka u slučaju nepredvidivih okolnosti u dogovaranju termina.

Kuponi za meditaciju, snimanje Aura Camerom kao i theta vježbaonicu se mogu prenositi na druge osobe.

PRIJAVE:
Preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Superviziju provodi:
Sandra Sušanj, dugogodišnja terapeutkinja i praktičarka Theta iscjeljivanja.

sandraRođena sam 1990. godine u Vukovaru i od tada vodim dosta dinamičan, ali skladan život u obiteljskom gnijezdu sa svojim roditeljima, sestrom i bratom.

Još kao dijete sam u dubini sebe osjećala da život ima dublji i veći smisao, ali moj fokus kao djetetu, a kasnije i mladoj curi, bio je raspršen na više strana.

Međutim, početkom 2008. godine moj životni smjer i fokus su se vrtoglavo poromjenili. Moje zdrastveno stanje mi je bilo po život ugroženo. Pošto dolazim iz grane medicine imala sam uvide i saznanja koliko je stanje kritično i odlučila sam poduzeti sve što je u mojoj moći.

Tada sam se uputstila u “alternativne“ načine liječenja i taj put me odveo do Thetahealinga. Uvidjevši jako dobro poboljšanje i svjedočivši izvanrednim rezultatima iscjeljenja na samoj sebi, odlučila sam se kod naših dragih Nade Šegvić i Siniše Bošković završiti Osnovni Dnk2 tečaj. Iste te 2013. godine završavam i Intuitivnu Anatomiju kod učiteljice Verice Mladenić Lipoščak i počinjem se profesionalno baviti Thetahalingom.
Do tada sam imala 2 godine profesionalnog iskustva u terapeutskom radu putem Bioenergije, koje je uvelike doprinjelo mom osobnom razvitku i napretku kao terapeuta.
Radom na sebi dovodimo svoj život u balans i ravnotežu, međutim to nije čarobni napitak ili magićni štapić. Ćesto svojim klijentima to znam usporediti sa osobnom higijenom o kojoj svi svakodnevno vodimo brigu, jer kad je naše emocionalno, duhovno, eterično biće zanemareno tada nam se u životu i javljaju problemi, bolesti, drame.
Što dublje ulazim u vlastite spoznaje i svjedočim ih, tada moje cjelokupno biće i sve ono što ja uistinu jesam želi sve više rasti i napredovati.
Želja mi je da svaki čovjek iskusi i osjeti tu nevjerojatnu količinu Bezuvjetne ljubavi koju sam i ja spoznala te kroz nju živi svoj svakodnevni život punim plućima.

Od 2015.g. radim u Theta Centru, no nastavila sam svoju edukaciju i kroz druge vidove pomoći te sam završila:

♦ Fraktalno crtanje
♦ Program PL1 na institutu za Bihejvioralnu forenziku
♦ Nenasilnu komunikaciju
♦ Rad sa adolescentima
♦ Alfa projektivnu tehniku

Edukacije u tjeku:
♦ Studij Psihologije na Freud-ovom institutu u Beogradu
♦ Edukacija za psihoterapeute u Centru za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savjetovanje i coaching (OLI metoda)

Rado ću vam pomoći svim svojim saznanjima, obratite mi se s povjerenjem :)

Sandra

♦