Sad i ovdje s Mohanjijem

Poludnevni program 'Sad i ovdje s Mohanjijem' obuhvaća tehnike Svjesno plesanje, Meditacija uz Mohanjijev energetski transfer i vrijeme za pitanja i odgovore tijekom Satsanga s Mohanjijem.

Često čujemo savjete da trebamo živjeti u sadašnjem trenutku, no rijetki od nas to uspijevaju. Um i emocije neprestano skaču između događaja iz prošlosti koje bismo htjeli promijeniti i događaja u budućnosti koje želimo spriječiti. Ovo je prilika da u Mohanjijevoj prisutnosti, uz pomoć jednostavnih i vrlo moćnih tehnika, doživite sadašnji trenutak i osjetite sreću u dodiru sa svojom dušom. Kroz otpuštanje energetskih i emocionalnih blokada moći ćete spoznati sebe. Dok provodite vrijeme uronjeni u visoku vibraciju i moćnu energiju u prisutnosti Mohanjija, doživjeti ćete suptilne promjene na svim razinama postojanja: fizičkom, emocionalnom, intelektualnom i duhovnom.

Mohanji prenosi najdublje istine s preciznošću, jasnoćom, jednostavnošću i sebi svojstvenim humorom. Njegova učenja odišu jednostavnošću i praktičnošću, te su kao takva primjenljiva u svakodnevnom životu suvremenog čovjeka. Interakcija kroz otvorena pitanja i odgovore je dobrodošla, iako su mnogi svjedočili da u Mohanjijevom prisustvu njihova najdublja pitanja i sumnje su odgovorena iako uopće nisu postavili pitanje na glas.

Za više informacija o programu možete nas kontaktirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Poludnevni program „Sad i ovdje s Mohanjijem” održava se u dvorani hotela „Antunović“ 06. listopada 2019. s početkom u 14h i traje do 20h.

Kotizacija za program iznosi 350 kuna za sve uplate izvršene do 20.9. Od 21.9.2019. iznos kotizacije je 400 kuna. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo zainteresirane da se prijave popunjavanjem kratkog upitnika klikom na “Prijavi se”.
Molimo vas da dođete 30 minuta ranije kako bi program počeo u zakazano vrijeme.

O MOHANJIJU:
Mohanji je duhovni učitelj, čija se učenja zasnivaju na vjeri i čistoći svake misli, riječi i djela. Njihova srž je oslobođenje od svih vezanosti i životnih navika i bezuvjetna ljubav. Mohanji kaže “Ostani oslobođen i otiđi oslobođen”.
Mohanji često putuje širom svijeta, nudeći satsange, transformirajuće retreatove i hodočašća na moćnim mjestima poput planina Kailash, Kumbha Mela, Machu Picchu i Bosanske piramide.

Mohanji je aktivan filantrop. 2003. godine započeo je s humanitarnim radom Ammucare Charitable Trust (ACT) koji se iz Indije širio svjetom i prerastao u globalnu platformu ACT Foundation za nesebično pomaganje i služenje (saznajte više na www.actfoundation.org)

Mohanjijevi volonteri aktivni su u preko 22 zemlje širom svjeta i njihov broj svakodnevno raste.
Više informacija o Mohanjiju, njegovim tehnikama, učenjima, iskustvima sljedbenika i događajima u svjetu, možete pronaći na www.mohanji.org