Stephen Roy Parker: Iscjeljivanje predaka 4,5,6

Kada iscijelimo pretke mi iscijelimo sebe, svoju djecu i svih koji dolaze poslije nas.
Novi majstorski tečaj Stepen Roy Parkera. Otvoreno za svih, nema preduvjeta.

ONLINE:
Iscjeljivanje predaka 4: Bolesti i tragedije 08.06.2020. od 18 do 22 sata
Iscjeljivanje predaka 5: Uspjeh i propast 09.06.2020. od 18 do 22 sata
Iscjeljivanje predaka 6: Politika i religija 10.06.2020. od 18 do 22 sata

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?

Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 17 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.

Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

O TEČAJU ISCJELJIVANJE PREDAKA:

Mi se uvijek trudimo najbolje što možemo da poštujemo naše pretke. Darovi koje su nam oni dali su nemjerljivi. Oni paze na nas i usmjeravaju nas.

Mi smo naslijedili njihovu mudrost kako s duhovnih razina, tako i kroz našu DNK. Ja vjerujem da smo ponekad mi bili naši vlastiti pretci. Što ako iz prošlog života dolazite iz svoje vlastite genetske linije, generacijama unatrag? To je interesantno pitanje, je li tako?

Mi ne nasljeđujemo SAMO darove od naših predaka. Možemo također naslijediti i onda se nositi s njihovim nezacijeljenim ranama i traumama, kao i izdajama koje su se dogodile njima. Neki od naših predaka su se u svojim osobnim životima trebali nositi sa stvarnim životnim problemima kao što su ovisnosti o drogama, alkoholizam, ratovi, itd…i bili su s obije strane…i žrtve i nasilnici, u različitim situacijama i vezama s drugima. Cijele kulture su bile osvojene i pretvorene u roblje.

Kao rezultat tih raznih različitih stvari, nisu svi naši pretci u potpunosti iscjeljeni. Neki od naših predaka su u svom vremenu završili svoj život, bez da su do kraja razriješili ta teška iskustva i izazove.
Kao rezultat njihovih iskustava oni su možda odlučili neke stvari u vezi života, koje vama sada više ne služe u ovom životu. Bez da to shvaćate vi ste možda naslijedili mnoge od tih rana i vjerovanja koja vas ograničavaju na razne načine, ne svojom krivicom.

Ponavljate li neke uzorke ponašanja vaših predaka koji nisu zdravi? Je li bilo problema i ponavljajućih uzoraka koji su se prenijeli s generacije na generaciju, kojih se jednostavno nemožete otresti? Poželite li kada da možete iscijeliti i razriješiti neke od tih stvari tako da vaša djeca mogu živjeti slobodno od te drevne boli i ponavljajućih uzoraka, ali da pritom i dalje poštujete svoje pretke, njihovu prošlost i teško stečenu mudrost?

Mi poštujemo naše pretke i imamo zahvalnost za darove koje su nam dali i koje nam i dalje daju. A također možemo im zalječiti neke od njihovih neiscjeljenih rana. Na kraju krajeva, nismo li mi ti koje smo čekali?
Iscjeljivanje predaka je veoma poseba i jedinstven tečaj koji vam pomaže da iscjelite rane i traume iz života predaka generacijama i generacijama unatrag kroz vrijeme.

Što radimo u ovom posebnom majstorskom tečaju?
Na ovom tečaju imamo grupni diskusiju koja izvuče van iz grupe što je moguće više trauma koje su se dogodile i vjerovanja koja ste mogli naslijediti koja trebaju biti iscjeljena i otpuštena.
Ja vas onda vodim kroz proces u kojem će vam vaše vlastito tijelo reći koje od tih nerazriješenih izazova i rana ste zaista naslijedili od njih.

Nakon toga ću uzeti jednu osobu iz grupe i radit ću osobni tretman toj osobi pred svima, koji će biti povezan s ranama predaka te osobe. Osoba koja će biti izabrana će predstavljati cijelu grupu i kroz nju će se raditi iscjeljenje na grupi.

Sva iscjeljenja i duboki programi koje pronađemo i iscjelimo te otpustimo će biti napravljena korištenjem ThetaHealing® tehnike. Iscjeljenja koja će primiti osoba na kojoj ću raditi će biti podijeljena s grupom korištenjem posebne metode u ThetaHealing®-u pomoću koje učitelji rade na više ljudi istovremeno kako bi prenijeli grupna iscjeljivanja. Svi u grupi će primiti iscjeljivanja na temelju rada s tom jednom osobom s kojom ću raditi.

Na kraju najvažniji i najmoćniji dio tečaja će biti kad ću vas voditi kroz duboku vođenu meditaciju, u kojoj zazovemo pretke i ponudimo im iscjeljenje od Stvoritelja svega što jest od svega što smo raspravljali tokom tečaja, uključujući sve traume i ograničavajuća uvjerenja koja ste možda naslijedili od njih. Ova moćna iscjeljujuća meditacija će biti I ZA VAS I ZA VAŠE PRETKE.

Tokom vođene meditacije ću koristiti bubnjanje i putovanje frulom da produbim iscjeljenje i dodam moćan emocionalan dio iscjeljenju.

Poklonjen mi je prekrasan bubanj od domorodačkog Sakha naroda iz Republike Yakutsk na dalekom sjeveroistoku Rusije. Tokom meditacije ću bubnjati na tom bubnju. Uz tak prekrasan bubanj ću tokom produžene tihe meditacije započeti svirati i flautu Sjevernoameričkih indijanaca koja je namještena na frekvenciju od 432Hz, koja je posebna vibracija koja donosi harmoniju, red i iscjeljenje, jednostavnom samim svojim tonom.

Vrlo sam ponosan što imam priliku dovesti ovaj poseban tečaj svim ljudima diljem svijeta i ponizno stojim na raspolaganju

Molim vas nemojte propustiti ovo posebno vrijeme s pretcima i priliku da im odate zahvalnost i poštovanje s ovim posebnim iscjeljivanjem za njih i za vas, a isto tako i za vašu djecu, kroz ovo okupljanje.
Stephen Roy Parker

ONLINE:
Iscjeljivanje predaka 4: Bolesti i tragedije 08.06.2020. od 18 do 22 sata
Iscjeljivanje predaka 5: Uspjeh i propast 09.06.2020. od 18 do 22 sata
Iscjeljivanje predaka 6: Politika i religija 10.06.2020. od 18 do 22 sata

CIJENE:

.300 kn po radionici. Ukupno 900 kn za sve tri radionice.
Ukoliko kombinirate s aktivacijom srca i svjetlosnog tijela, onda je jedna radionica besplatna: 1060 kn za sva 4 događaja.
Pročitajte o aktivaciji srca OVDJE (klikni na link).

Možete kombinirati koju god radionicu želite. Nema preduvjeta i nema propisanog redosljeda.

PRIJAVITE SE OVDJE:
Preko prijavnice na ovom linku: http://www.thetacentar.com/2020/05/stephen-roy-parker-iscjeljivanje-predaka-4-5-6/

NOVI DJELOVI TEČAJA:
Iscjeljivanje predaka 4: Bolesti i tragedije:
Kod ovog tečaja tražit će se specifični događaji predaka koji su oboljevali i umirali u teškim uvjetima, ostavljajući gorak okus potomcima koji su se za njih skrbili. Često je to i bila tragedija sama po sebi. Nekad je i kuća u plamenu u ratu, ili uništeno polje bilo velika tragedija.
Sve to utječe na novac, zdravlje te razinu životne energije i motiviranosti danas. Dođite na ovu radionicu i oslobodite zaključanu životnu silu u bolestima predaka. Upotrijebite tu silu za sebe!

Iscjeljivanje predaka 5: Uspjeh i propast
Neki od naših predaka bili su vrlo uspješni – i onda završili u propasti. Neki su samo propali. Neki su uspjeli ostati uspješni do kraja života, samo da bi njihova djeca to izgubila. Sve to miješa se u nama i odigrava u našim mislima kad želimo mirno živjeti i stvarati novo za sebe i svoje sadašnje obitelji.
Na ovoj radionici iscjelit ćemo i odvojiti se od uspjeha i propasti naših predaka, zadržati njihove lekcije i korisne spoznaje te ići naprijed bez te prtljage.

Iscjeljivanje predaka 6: Politika i religija
Kroz povijest mnoge nedaće i nepravde su načinjene kroz te dvije sile: politiku i religiju. Mnogima krv zaključa kad se spomenu političari ili crkvenjaci. Ova radionica ima za cilj unijeti više mira u našu DNK, ujediniti nas iznutra i pomiriti s pretcima, da radimo ono što je za naše najviše dobro, umjesto prisile s kojom su naši pretci baratali.


SAZNAJTE VIŠE O RADIONICI: Steve Parker: Aktivacija magnetskog polja srca i aktivacija svjetlosnog tijela na staničnom nivou.... OVDJE!