UPOZNAJMO I ISCIJELIMO PROSTOR U KOJEM BORAVIMO

Radionica UPOZNAJMO I ISCIJELIMO PROSTOR U KOJEM BORAVIMO, A ZA SKLAD, SREĆU I ZDRAVLJE U ŽIVOTU VASTU, znanost o stanovanju i gradnji

Na radionici ćemo se povezati sa prostorom u kojem boravimo pozicioniranjem u središtu i usmjerenjem ka stranama svijeta, devet planeta, pet elemenata i tri gune. Iskustveno i praktično ćemo proći svih devet smjerova: istok-zapad, sjever-jug, sjeveroistok-jugozapad, sjeverozapad-jugoistok i centar te s obzirom na stanje pojedinog dijela prostora (vastupuruša mandala, ulaz, otvori, wc, kuhinja, spavanje, vodeni elementi, vatreni elementi, zemljani elementi, zračni elementi, elementi etera, oštećenja, blokade, balkoni, ulazni dio, izlazni dio, lice prostora, zakrenutost prema stranama svijeta, osvjetljenje, materijali, oblici, masa, mirisi, svjetlo, ostalo) vidjeti što nam se događa u životu. Uključit ćemo okoliš stana ili kuće u kojoj boravimo te vidjeti kako on utječe na naš život. Naučit ćemo kako je prostor direktno povezan sa našom unutrašnjom svijesti te kako možemo osvještavanjem i korektivnim mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, promijeniti sebe i svoj život. Upoznat ćemo se sa raznim vrstama korektivnih mjera kojima si možemo pomoći, kao manji zahvati na ulazu i otvorima, prilagođavanje interijera ili eksterijera ili funkcija u prostoru, Meru i Vasati piramida, jantre, vodena i vatrena tijela te tijela ostalih pet elemenata, ogledala, biljke, kristali, boje, slike, kipovi, mirisi, masa, vastu oltari pet elemenata, svjetlo, mantre, materijali i oblici, te ostalo.

I naravno, mnoštvo pitanja i interakcije je također važan dio radionice. Poklon radionice je ŠRI JANTRA ( geometrijski prikaz zvuka OM) dimenzije 12x12cm, na tvrdoj podlozi, plastificirana, koja se postavlja na sjever (zelena), sjeveroistok (žuta) ili istok (zlatna) prostora, a sa uputstvima za aktivaciju.

GDJE: CENTAR GANEŠA, Korzo 2, Rijeka
KADA: 08.02.2020. u 15.00.-20.00.

POŽELJNO PRIJE RADIONICE: odrediti smjer sjevera u prostoru u kojem živite ili radite (gledano iz centra)
VODITELJ: Margito jušić, ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant
INFO: 098/402-163, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.maliganes.hr
CIJENA: cijena 400,00 kn


O PREDAVAČU:
Građevinarstvom se bavi od 1994. godine, a 1996. godine ulazi u svijet izučavanja i osvještavanja prirodnih stvari i raznih tehnika za podizanje razine svijesti. Tu su bile transcedentalna meditacija, reiki, hata yoga, tečaj istine, kriya yoga, preporađanje, umijeće življenja, kobrin dah, soulwork, regresija u život između života, vibracijsko procesiranje uma, himalajska yoga, pet ritmova, NLP-i drugo s čime se u većoj ili manjoj mjeri susretao.

2010. godine započinje izučavanje vastua i odmah nakon toga đjotiša kod učitelja Ignaca Perasa. Dalje izučavanje prolazi kod drugih učitelja iz Hrvatske i Indije. U sklopu svega je i putovanje te izučavanje vastu objekata u Indiji. Tu su naravno, i stotine knjiga vezano uz đjotiš i vastu te ayurvedu koju koristi uz sve ovo. 2015. godine otvara tvrtku MALI GANEŠ koja se bavi isključivo đjotiš i vastu savjetovanjima te projektiranjem i gradnjom po vastu prirodnim principima, u Hrvatskoj I Europi.

Unazad više od 8 godina te puno konzultacija sa klijentima i analiza životnih i radnih prostora dalo mu je dublji uvid u odnos VREMENA (đjotiš) i PROSTORA (vastu) te kako oni djeluju u međusobnoj interakciji i ispreplitanju kao i kako sačinjavaju samu srž našeg života.

Uz pisanje za informativne listove i portale sada su na redu pripreme za cjelovitu knjigu VASTU, nakon toga i ĐJOTIŠ, a također je u pripremi i škola.

Mob: 098/402-163; email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; web: www.maliganes.hr: facebook: www.facebook.com/maliganes
Margito Jušić ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant


viseDruga radionica OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU bit će vezana uz drevni vedski zvuk i najdublju razinu postojanja, osobne i jantre duše te povezivanje sa svih devet planeta ili energija u nama i oko nas, te kako se preko „vastu energetskih centara pet elemenata“ povezujemo sa beskonačnom moći svemira i odašiljemo svoju želju direktno o svemir. Datum 15.02.2020. od 15.00.-20.00 sati u prostoru CENTAR GANEŠA, Korzo 2.