Razotkrivanje nesvjesnog u ljubavi

ONLINE PROGRAM TOMISLAVA KULJIŠA – I PODRŠKA I ZNANJE
prijavi se

Ljubavni odnosi mogu nam donijeti veliku sreću i ispunjenost, ali isto tako mogu biti izvor najveće boli i patnje u životu.
Svatko od nas donosi određenu “prtljagu” u svoje ljubavne odnose koja utječe na naše ponašanje u njima. Ljubavni odnosi neminovno aktiviraju taj naš materijal i to postoje izvor problema i boli.

Ta ”prtljaga” su naše nenamirene potrebe koje projiciramo na partnera, automatski obrasci funkcioniranja, nesvjesna uvjerenja… ali i bolna emocionalna stanja koja su se formirala kroz prve odnose u životu i obično nemamo eksplicitna sjećanja na ta iskustva. Ona sadrži niz potisnutih emocija, povreda, emocionalnih rana, trauma i nerazriješenih situacija iz našeg ranog perioda koje u našem tijelu postoje kao ”nagazne mine” spremne da se ponovo aktiviraju u ljubavnim odnosima.

Naše nesvjesno, bez našeg znanja o tome, nastoji izbjegavati potencijalnu aktivaciju tih stanja što će se, unatoč svim našim obrambenim mehanizmima, ipak kad-tad dogoditi i dovesti do snažnih emocionalnih reakcija, od boli, tuge do bijesa.
Neki ostaju zarobljeni u tim reakcijama svog sustava i nemaju moć izaći iz tih stanja. Oni koji uspješno prođu kroz te emocije postaju zreliji.

U ovom programu Tomislav Kuljiš će nam približiti kako se formirao naš unutarnji nesvjesni svijet emocija i emocionalnih povreda koje gotovo u pravilu postaju izvor problematike u našim ljubavnim odnosima.
kako i kada su se formirala naša nesvjesna uvjerenja koja nas vode kroz odnose i često nam stvaraju probleme
zašto smo nekada jako osjetljivi, lako ostajemo jako povrijeđeni i imamo snažne reakcije tuge ili ljutnje,
zašto neki postaju emocionalno hladni i ne doživljavaju svoje i tuđe emocije što su to obrambeni mehanizmi, zašto su neki od nas jako emocionalno otvoreni, a neki nedovoljno osjećajni ili emocionalno nedostupni i zatvoreni, te
na koji način možemo raditi na sebi i na odnosu da bi i u takvoj vezi ostvarili kvalitetan i topao odnos
Kroz upoznavanje i razumijevanje pozadine vlastitog i tuđeg načina ponašanja počinjemo imati više međusobnog razumijevanja. Jednom kada uspijemo sagledati što je stvarni razlog konflikta i problema u našim ljubavnim odnosima, dobivamo moć učiniti ih dubljim i kvalitetnijim.

Radionice će imati i iskustvenu komponentu kako bi ono o čemu se govori mogli osjetiti i kroz osobno iskustvo.
Dobrodošli!

Ovaj program ujedno može biti korak za ulazak u rad na sebi kroz online ili uživo programe IPD Centra za osobni razvoj i školu Integralne tjelesne psihoterapije.

BESPLATNO predavanje
13.10.2020.
Predavanje Tomislava Kuljiša – od 18-19.15 h – (YouTube live stream predavanje)
*Pozivamo vas da se upište u cjelokupni program čiji sadržaj možete pronaći OVDJE

prijavi se

Sadržaj plaćenog programa

1. Predavanje Tomslava Kuljiša preko ZOOM-a – utorak 13.10.2020 od 18-19.15h (mogućnost interakcije s predavačem)
– Pauza

Iskustvena ZOOM radionica s Tomislavom – od 19.30-20.30h
– Pauza

Osvrt – od 20.45-21.20h
– osvrt na radionicu
– dogovor u vezi radionice s terapeutima IPD Centra koja će se održati u narednim danima preko ZOOM-a.

2. Snimljeno video predavanje Tomislava Kuljiša ”Emocionalna povezanost vs. navezanost u ljubavnim odnosima” 1,5 sat (dostupno odmah nakon upisa programa u Korisničkim stranicama)

3. Za one koji žele više – trosatna iskustvena radionica s terapeutima IPD Centra u narednim danima (online – ZOOM)

Kotizacija za cijeli program je 190 kn ili 25€ ili 3000 din za Srbiju i plaća se Internet kartičnim plaćanjem ili bankovnom uplatom na žiro račun našeg Centra u Hrvatskoj, Sloveniji ili Srbiji koji se nalaz na kraju procesa upisa programa.

 

SAZNAJ VIŠE O PREDAVAČU

Tomislav Kuljiš je osnivač Integralne tjelesne psihoterapije i autor edukacije i programa u IPD Centru. Saznaj više >