Manifestiranje tajnama majstora 3 DIO.

Ovaj tečaj majstorski je pothvat Stephen Roy Parkera iz 2010 godine, u kojem je kroz 16 tjedana vodio svoje studente kroz majstorske tajne kojima se manifestira u životu korištenjem Stvaralačke energije. Ovu mudrost skupljao je godinama učeći i posjećujući mnoge majstore po svijetu. Postavši majstor i sam, stvarao je potpuno nove, dotad neviđene metode.
Preduvjet:nema preduvjeta, otvoreno za sve!
PRIJEVOD: osiguran prijevod na hrvatski

16 lekcija izgubljeno je kad su pali serveri tvrtke koja je pružala uslugu online platforme i tečaj je tada nepovratno izgubljen.
Ove godine rodila se ideja da ga se ponovno stvori i počeli su izranjati komadići tečaja, kako je koji student iz tih godina sačuvao djeliće. Stephen je re-kreirao ostatak i donosimo vam sada tečaj u cijelosti!
Mudrosti u ovom tečaju korištene su da se stvori Theta Centar kakav je danas, a i brojne druge tvrtke i pothvati Stephenovih studenata. Usred ovog tečaja kanalizirana je i moćna Magnetska aktivacija srca, koja se tada nosila radni naziv “Molekule manifestiranja”, jer se odmah primijetilo da jednom aktivirane, te molekule (1. razina aktivacije) pojačavaju brzinu manifestiranja.
NOVI TEČAJ ĆE SE ODRŽATI UŽIVO U 5 DJELOVA, KOJI ĆE POKRIVATI SVIH 16 LEKCIJA, A BIT ĆE MOGUĆE I PRISTUPITI NOVOJ ONLINE VERZIJI TEČAJA.


TREĆI DIO – Lekcije 7, 8 & 9

Dobro došli na treći dio tečaja Manifestiranje tajnama majstora. U ovom dijelu radit ćemo s odnosom ega i duše, s ovisnostima o onome što ne želimo i dubljom ulogom osjećaja u procesu manifestiranja.

Lekcija 7:
MANIFESTIRANJE IZ EGA

 tajne majstora 3 1

Pogreška koju ljudi čine je da misle da želje ega i želje duše nisu u harmoniji. Kroz ovu lekciju 7 pokazat ćemo vam da to nije točno i da je to u stvari pogreška. Postoji način razumijevanja manifestiranja koji dozvoljava željama ega i željama duše da surađuju i rade zajedno kako bi vam donijeli više nego ste ikad mislili da je moguće.

Lekcija 8:
ČIŠĆENJE OVISNOSTI O ONOME ŠTO NE ŽELITE U SVOM ŽIVOTU
tajne majstora 3 2

 
Ponekad ono što nas blokira u manifestiranju nije da ne želimo ono što manifestiramo, nego da smo doslovno OVISNI o stvarima koje mislim da nas blokiraju da ostvarimo svoje manifestacije.
Pritom se ovdje ne misli samo na ovisnosti u obliku alkohola i droga, nego ovisnost o misaonim procesima na koje smo navikli i naizgled bezazlenim uzorcima i načinima ponašanja. To mogu biti i ovisnosti o emocijama, kao što su krivnja i strah, koje onda stalno ponavljamo, samo kroz različite situacije.
Biste li htjeli biti slobodni od tih ovisnosti koje blokiraju vaše manifestacije?

Lekcija 9:
DUBLJA ULOGA OSJEĆAJA U MANIFESTIRANJU
tajne majstora 3 4

 
Mi manifestiramo ovisno o našim osjećajima. Ali što ako imate osjećaje koji nemaju nikakvog smisla, koji vas blokiraju da imate svoje manifestacije?
U ovoj lekciji ćemo pričati o tome i o ulozi vaših podsvjesnih vjerovanja u tome, te kako odnos vaših vjerovanja i osjećaja kontrolira što vam je dopušteno manifestirati, a što morate blokirati da se nebi manifestiralo.

ČETVRTI DIO – Lekcije 10, 11, 12 & 13

Ovaj dio Stephen će održati kada ponovno bude u Hrvatskoj nakon trećeg dijela. Najvjerojatniji termin je studeni ili prosinac 2020.
Lekcija 10: Stvaranje osjećaja koji stvaraju promjene koje želite
Lekcija 11: Cesta pretjerivanja vodi prema palači mudrosti
Lekcija 12: Najviša vrijednost vaše duše
Lekcija 13: Motiviranje vaše podsvijesti da radi za vas

PETI DIO – Lekcije 14, 15 & 16

Ovaj dio Stephen će održati kada ponovno bude u Hrvatskoj četvtog dijela. Najvjerojatniji termin je prosinac 2020. ili siječanj 2021.
Lekcija 4: Buđenje molekula manifestiranja
Lekcija 5: Pravi razlog zašto učite manifestirati
Lekcija 6: Konačna manifestacija

ČETVRTI DIO – Lekcije 10, 11, 12 & 13

Ovaj dio Stephen će održati u prosincu 2020.
Lekcija 10: Stvaranje osjećaja koji stvaraju promjene koje želite
Lekcija 11: Cesta pretjerivanja vodi prema palači mudrosti
Lekcija 12: Najviša vrijednost vaše duše
Lekcija 13: Motiviranje vaše podsvijesti da radi za vas

PETI DIO – Lekcije 14, 15 & 16

Ovaj dio Stephen će održati kada ponovno bude u Hrvatskoj nakon četvtog dijela. Najvjerojatniji termin je siječanj 2021.
Lekcija 4: Buđenje molekula manifestiranja
Lekcija 5: Pravi razlog zašto učite manifestirati
Lekcija 6: Konačna manifestacija

PRIJAVA

Prijavite se preko prijavnice na dnu stranice. Termin za dio 5. otvorit ćemo kad se formira datum.

CIJENE:
300 kn po svakom dijelu uživo (ima ukupno 5 dijelova)
400 kn po svakom dijelu ONLINE preko Zoom-a (termini prate termine uživo)
400 kn po svakom dijelu ONLINE (dostupno naknadno kao snimljene lekcije)
1500 kn – PAKET! Svih 5 dijelova (uživo ili online) + BONUS Aktivacija magnetskog polja srca i svjetlosnog tijela na staničnom nivou + BONUS radionica kopanja sa Stephenom za theta praktičare!
Ukoliko uzmete paket cijena za online program vam je po cijeni programa uživo. Naknadna kupnja paketa je moguća (ukoliko niste prisustvovali prethodnim djelovima). U tom slučaju dobivate online verzije prethodno propuštenih djelova. Ako ste već prisutvovali prethodnim djelovima i želite prijeći na paket, plaćate paket u cijelosti.

TERMIN:
Prvi dio: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Drugi dio: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Treći dio Rijeka: 27.11.2020. od 18 – 22 sata
Treći dio Zagreb: 28.11.2020. od 18 – 22 sata
Treći dio ONLINE preko Zoom-a: 01.12.2020. od 18 do 22 sata
Treći dio ONLINE: nema termina, dobivate snimljene lekcije.
Četvrti dio Rijeka: 04.12.2020. od 18 – 22 sata
Četvrti dio Zagreb: 05.12.2020. od 18 – 22 sata
Četvrti dio ONLINE preko Zoom-a: 08.12.2020. od 18 do 22 sata
Četvrti dio ONLINE: nema termina, dobivate snimljene lekcije.
Peti dio: termin u pripremi

LOKACIJE ZA TEČAJ UŽIVO:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
Rijeka: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

JE LI OVAJ PROGRAM ZA MENE? HOĆE LI MI POMOĆI DA OSTVARIM SVOJE ŽELJE I PLANOVE?
tajne majstora 3 4

 
Ako ste se dosad dosta nadali da će stvari ići na bolje, onda je vrijeme da naučite nove metode i pobrinete se da stvari funkcioniraju!
Upotreba ove mudrosti je na vama. Ona funkcionira, što potvrđuju mnogi Stephenovi studenti i pratitelji kroz 18 godina njegovog podučavanja po svijetu:
Evo jedno od iskustava studentice iz 2010te!
Stephenov tečaj sam upisala davnih dana. Sjećam se toga, dolazili su mi videi svaki tjedan, lekcije na email i Stephenove poruke. Dolazila sam do spoznaje svaki tjedan o svom životu i danas mogu potvrditi da su većina mojih uspjeha temeljeni na toj godini i prekretnici u mojoj svijesti koju mi je Stephen pomogao da pokrenem. Tečaj je zaista profunkcionirao i već godinu dana nakon tečaja mojih problema s kojima sam upisala tečaj više nije bilo. Probala sam i thetu poslije i to mi je bila prirodna nadogradnja. Danas godinama kasnije i dalje koristim njegove metode i čak živim po njima! Najviše me dojmila vježba u lekciji 12: otkrivanje najviše vrijednosti moje duše, to mi je potpuno promijenilo život. I donijelo puno novaca, jednom kad sam spoznala kako spojiti svoju dušu i osobnost i upotrijebiti to da si privrijedim za svoju egzistenciju i za svoj rast. Kasnije sam prošla mnoge seminare i učitelje, naučila puno, ali Stephen i taj početak su me ekstra pogurali kad mi je najviše trebalo. Čini mi se kao da do te godine nisam ni živjela neki život baš. Sad kad pogledam unazad, danas mi je odlično! Preporučam tečaj, odlično ćete se zabaviti i puno naučiti.
Ana, Zagreb

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?
steve parker 1
Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 18 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

 prijavi se