Access Bars | Snježana Gottstein

Moj prvi Access Bars® tečaj je bio prije više od devet godina. 

U trenutku kada sam se susrela s Barsima, ja sam mislila da je u mom životu sve posloženo. U to vrijeme sam vodila privatan biznis, imala sam i dovoljno novca i slobodnog vremena. Nisam imala nikakve zdravstvene probleme, niti sam bila pod stresom. U tjednu sam radila, a vikendom provodila vrijeme u prirodi, tako da sam planinarila sa prijateljima ili vozila bicikl. Kćerka je studirala i činilo se da nije potrebno ništa mijenjati. Što se promijenilo u mom životu od tada? Jako puno toga! 

Postala sam svjesnija sebe, kao i stvari, ljudi i okolnosti koje me okružuju. Moji prihodi su se višestruko povećali, i ono što je još važnije, ja više ne brinem niti uopće razmišljam o novcu. Sve ono što dolazi u moj život, sada dolazi sa puno više lakoće i radosti. Znam da sam ja ta koja kreiram svoj život, te da uvijek imam izbor. Sretna sam da mogu sve ove alate i tehnike koje sam naučila i primjenjivala na sebi prenositi i dalje. Barsi su samo jedan mali dio toga, ali su odličan početak!

Sve ovo pišem da bih pojasnila da Access Bars® tehnika nije samo za ljude koji imaju probleme u životu, koji su stalno pod stresom, imaju napade anksiozonosti, ili često mijenjaju raspoloženja. Kada počnete aktivirati Barse, a radi se o 32 točke na glavi, tijelo počne otpuštati misli, osjećaje, emocije, te energetski naboj vezan uz bilo koju situaciju ili događaj. Bez obzira što ja nisam imala niti jedan od gore spomenutih simptoma, moje tijelo je svejedno otpuštalo. Otpuštala su se i brojna gledišta i uvjerenja koja su vodila moj život, a većine toga ja uopće nisam bila svjesna. Sigurno ste već više puta čuli da: Naša gledišta kreiraju našu realnost! Mnoga su tako dobro skrivena i prikrivena, ili duboko potisnuta, da mi nismo svjesni o čemu se radi. 

Ja sam se mnogim tehnikama počela baviti još prije 25 godina, i za mene su Barsi bili pravo otkriće. Nakon godina kopanja i traženja, svih mogućih tehnika disanja i preporađanja, različitih meditacija i poniranja u sebe, pojavilo se nešto toliko lagano i jednostavno. Potrebno je da se samo opustite dok vam netko drugi laganim dodirom aktivira 32 točke na glavi. Toliko je opuštajuće da većina mojih klijenata zaspe nakon 10-tak minuta. Nije potrebno osvijestiti što je uzrok problema, a Barsi će ga svejedno otpustiti. Nema nikakvih nuspojava, tako da za vrijeme dok primate Barse, nemorate ponovno proživljavati prošle drame i traume. Čak nije potrebni niti da pričate o onome što vas muči, jer Barsi će otpustiti upravo ono što je u tom trenutku najbitnije za vas. Cijeli tretman traje oko sat vremena.

Moja preporuka je uvijek da sami naučite Barse. Access Bars® tečaj traje jedan dan, osam sati, dobit ćete vrlo opširan priručnik, kao i certifikat da ste uspješno prošli edukaciju i postali Bars praktičar. Nakon toga Barse možete raditi sebi i drugima, i toplo preporučujem da na tečaj povedete svoju djecu, jer će im oni uvelike olakšati sve izazove za vrijeme školovanja, a i kasnije.

Svoj Access Bars® tretman možete zakazati pozivom na broj: 091 200 8959.

Access Bars® tečaj se održava u Zagrebu 17.04.2021. od 10-18 sati, a sve dodatne informacije kao i prijavu možete pronaći na:
https://snjezanagottstein.com/radionice/access-bars/

Očekujem vas s radošću!

snježana vizitka



alternativni-oglasni-centar-2

Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.