ONLINE Radionica u Theta Centru: O roditeljstvu

 Radionica je namjenjena budućim roditeljima, onima koji to već jesu, ali i bakama i djedovima koji bi htjeli poraditi na svome odnosu prema djeci i unucima.

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj
(Ukoliko niste završili Osnovni tečaj možete se pridružiti po duploj cijeni i uzeti pauzu kada su kopanja.)

Imate li strah od trudnoće? Od djece?
Imate li kao roditelj loš odnos s djecom ili sa sobom? Ili ste vi dijete koje pati zbog toga što mislite da vaši roditelji nisu odradili dobar posao s vama. Možda i nisu, a možda i jesu….

Kako god bilo, ako vas ova tema “žulja”, onda je ovo izvanredna radionica za vas!
Na radionici namijenjenoj theta praktičarima koristi ćemo theta metodu da čistimo duboke podsvjesne blokade s kojima se susrećemo kad je u pitanju roditeljstvo:
• Moranje
• Očekivanja
• Zabrane
• Nespavanje, stres i brige oko zdravlja
• Traume, šokovi i stresovi
• Osjećaj manje vrijednosti
• Zatvor (ograničenje kretanja)
• Opraštanje (neopraštanje)
• Biti roditelj svojim roditeljima
• Žrtvovanje (troškovi)
• Ideje nastale 1970’tih i 1980’tih da potomstvo nije dobro
• Odgoj širenjem granica/odgoj skupljanjem granica i kada stati i kako?

Voditeljica Beti Mihajlović i sama se susrela sa situacijom roditeljstva, te shvatila da nije opremljena za zadatak koji je pred njom. Krenula je na “odiseju”, te pročitala više od 50 knjiga o roditeljstvu, opremila se moćnim znanjima i trudila se odgajati svoje dijete najbolje što može, koristeći se pritom stepenicama koje su drugi ljudi već prošli prije nje. 50 knjiga postalo je kao 50 roditelja koji ju uče, paze, čuvaju i njeguju. 50 roditelja koji ukazuju na greške i čije pogreške nije morala sama napraviti da bi spoznala rješenja. 50 knjiga je pomoglo, ali tek kad je naučila Theta iscjeljivanje je shvatila kako primijeniti znanja iz knjiga u potpunosti. Ubrzala je svoj osobni rast.
Na ovoj radionici podijeljenoj u 2 večeri predstavit će vam ključne detalje o tome što učiniti i kako se razviti u tom aspektu našeg ljudskog postojanja. Takođe radit će se i vježbe:
• Otpuštanje moranja/očekivanja
• Riječi liječe – iscjeljivanje ušiju
• Vježba opraštanja
• Iscjeljivanje fetusa kroz generacije
• 2x kopanje na podsvjesnim blokadama

Neće vas učiti kako biti bolji roditelj, nego će:
1. Pomoći vam da se riješite tereta koji pritišće tu temu
2. Ukazati vam i pomoći vam da razvijete vrline koje kad ih imate roditeljstvo postaje lagano
3. Voditi vas u iscjeljujuće vježbe

Teret je stvoren od strane društva, prethodnih generacija, samih naših roditelja, nesretnih i sretnih događaja koji su se dogodili…itd. Pritišće nas i plaši. Komplicira i uništava odnose među ljudima. Uzrokuje da se udaljenost među ljudima povećava.
Što je točno taj teret?
To su zamjeranja, nestrpljenje, oholosti, strahovi za život, za hranu, za imovinu, sitničavost, kriva uvjerenja da se nešto ne može, brige za budućnost, osuđivanje od strane društva, iracionalni strahovi o vanjskim silama izvan obitelji (npr. nesreće u prometu), pretjerano zaštićivanje djece, pretjerana ili nerazumna očekivanja da se zadovolje neki standardi (npr. u školovanju), previše uvjetovanog odgoja (ako budeš dobar dobit ćeš bonbon), stavljanje brige o djetetu ispred dobrobiti djeteta (ne dam ti da ideš na koncert jer vani pada kiša), stavljanje troškova odgoja/školovanja djetetu na nos, briga o troškovima prije samog rođenja djeteta ili trudnoće uopće…itd.
PRIMJER (možda ćete se prepoznati u djelovima ovoga):
Roditelj kaže neku rečenicu. Dijete ima emocionalnu reakciju (npr. uzruja se). Dijete traži od roditelja da promijeni svoje ponašanje. Npr. da ne govori tu rečenicu više. Dijete je time predalo kontrolu nad svojim životom roditelju, jer dokle god roditelj govori tu rečenicu, dijete se svaki put uzruja.
RJEŠENJE: Dijete se može razviti, tako da kad roditelj govori tu rečenicu, da se ono više ne uzruja. Time je povratilo kontrolu nad svojim životom i emocijama i odlučuje samo kako će se osjećati, nevezano za riječi koje roditelj izgovara.
ISTI PRIMJER, DRUGI KUT GLEDIŠTA:
Dijete napravi neki postupak. Roditelj ima emocionalnu reakciju (npr. uzruja se). Traži od djeteta da promijeni svoje ponašanje. Npr. da ne radi taj postupak više. Roditelj je time predao kontrolu nad svojim emocionalnim zdravljem djetetu, jer dokle god dijete ponavlja taj postupak roditelj se svaki put uzruja.
RJEŠENJE: Roditelj se ovdje treba razviti, tako da kad dijete radi taj postupak, roditelj se više ne uzruja. Time je povratio kontrolu nad svojim životom i emocijama i odlučuje kako će se osjećati, nevezano za to koje postupke dijete radi.


Theta iscjeljivanje vam može pomoći da se razvijete kao osoba: duhovno, mentalno, emocionalno i fizički. Da postanete čvršći, a opet fleksibilni. Otporni, a opet nježni. Ova radionica doprinijet će vašem razvoju.

TERMIN:
1. večer: 22.06.2021. od 17 do 21 sat
2. večer: 23.06.2021. od 17 do 21 sat

LOKACIJA:
ONLINE, preko programa Zoom

PREDUVJET:
Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj
Ukoliko niste završili Osnovni tečaj možete se pridružiti po duploj cijeni i uzeti pauzu kada su kopanja.

VODITELJICA:
Beti Mihajlović

CIJENA:
Promotivna cijena radionice: 200 kn
Promotivna cijena za one koji nisu završili barem Osnovni tečaj: 400 kn

PRIJAVE:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu http://www.thetacentar.com/2021/06/online-radionica-o-roditeljstvu/ , a svi prijavljeni će nakon prijave ODMAH na email dobiti link za uključivanje na dan radionice. Ukoliko ne dobijete link provjerite spam folder ili se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Više o nama: http://www.thetacentar.com/alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.

 ♦